Facebook Pixel Στον τελικό, έπιαναν τον... Μάη!
| 2011-05-03 09:52:00

Στον τελικό, έπιαναν τον... Μάη!

Στον τελικό, έπιαναν τον... Μάη!

Μπορεί να πέρασε στα ψιλά µε τα επεισόδια και τη γλύκα από την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά αυτός ο τελικός φανέρωσε την τεράστια µετοχική γύµνια της ΑΕΚ.

Ενας σύλλογος που ακόµα και σε µία από τις µεγαλύτερες στιγµές της σύγχρονης ιστορίας του σνοµπάρεται επιδεικτικά από τους ανθρώπους που η µοίρα τους έφερε στο τιµόνι της Ενωσης. Οι βασικοί µέτοχοι της ΠΑΕ, οι κ. Παππάς και Νοτιάς, αποδείχθηκαν αµέτοχοι και σε αυτήν τη διαδικασία.

Ούτε η πρόκληση της κούπας ούτε η απίστευτη κινητοποίηση του κόσµου της ΑΕΚ στάθηκαν ικανές να τους... συγκινήσουν. Ο πρώτος φέρεται να βρέθηκε στην Αντίπαρο για να... πιάσει τον Μάη, ενώ ο άλλος είναι εξαιρετικά αµφίβολο ακόµα κι αν είδε τον τελικό από τη Νέα Υόρκη. Εδώ δεν µπήκαν στον κόπο έστω να στείλουν µια επιστολή προς τους ποδοσφαιριστές για να τους ευχηθούν καλή επιτυχία.

Πολλοί παράλληλα αναρωτιούνται -και µεταφέρουν το ερώτηµα και για το µπάσκετ, όπου επίσης υπάρχει ανενεργός ο Γιάννης Φιλίππου-, γιατί επιµένουν να κρατούν τις τύχες της ΑΕΚ στα χέρια τους; Η απάντηση φαίνεται πως είναι απλή και απέχει απ' όσα κατά καιρούς υποστηρίζουν οι µέτοχοι, πως βρέθηκαν µε την καυτή πατάτα στα χέρια.

Απαντες προσέβλεπαν στα έργα της ΑΕΚ: στο προπονητικό ο Νοτιάς, στο γήπεδο ο Φιλίππου και προφανώς ο Παππάς. Και όσο αυτά παραµένουν ανοιχτά όλο και θα γυροφέρνουν από την ΑΕΚ. Χωρίς ποτέ να ασχολούνται σοβαρά µε το σύλλογο, δίχως ποτέ να κάνουν επενδύσεις, αλλά κρατώντας την ΑΕΚ δέσµια µιας άρρωστης κατάστασης που δεν οδηγεί πουθενά.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags