Facebook Pixel «Υπό τις ευλογίες του Αδαμίδη»!
| 2011-01-07 16:28:00

«Υπό τις ευλογίες του Αδαμίδη»!

«Υπό τις ευλογίες του Αδαμίδη»!

Ο δικηγόρος του Τζιμπούρ έχει πάρει σβάρνα τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις. Με νέες του δηλώσεις εμπλέκει και τον πρόεδρο της ΑΕΚ στο επεισόδιο με τον Χιμένεθ!

«Το επεισόδιο για το οποίο γίνεται λόγος ήταν στημένο από τον κ. Χιμένεθ, υπό τις ευλογίες του κ. Αδαμίδη. Κανονικά, σήμερα αυτοί θα έπρεπε να κληθούν σε απολογία. Η ΑΕΚ από εκείνη τη στιγμή και μετά μιλάει και δίνει την εικόνα ότι ο παίκτης είναι τελειωμένος πριν καν απολογηθεί.

Στείλαμε υπόμνημα και αυτά επισημαίνουμε στη διοίκηση. Ο παίκτης όντως είχε έρθει παλιότερα σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά για να γινόταν κάτι τέτοιο και επίσημα θα έπρεπε να ίσχυαν κάποιες προϋποθέσεις. Μιλάμε για τραπεζικής εγγυήσεις και τέτοια πράγματα.

Ο Τζιμπούρ είναι απλήρωτος για τα μισά λεφτά που προέβλεπε το συμβόλαιό του. Του οφείλονται κοντά 1 εκατ. ευρώ μαζί με τις μελλοντικές δόσεις. Θα φτάσουμε την υπόθεση στα άκρα. Δεν υποχωρούμε. Αν δεν υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ των δύο πλευρών, είμαστε διατεθειμένοι να προσφύγουμε στα αστικά δικαστήρια και θα καταθέσουμε αγωγή κατά της ΑΕΚ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags