Facebook Pixel Κοντά σε Κόουλμαν η ΑΕΛ
| 2011-05-13 13:04:00

Κοντά σε Κόουλμαν η ΑΕΛ

Κοντά σε Κόουλμαν η ΑΕΛ

Όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Πηλαδάκης είναι να κλείσει το θέμα του προπονητή το γρηγορότερο δυνατό και με τον καλύτερο, για την ομάδα, τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της λαρισινής ΠΑΕ βρίσκεται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Ουαλό προπονητή Κρις Κόουλμαν, με τον οποίο είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία και τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά τότε η συνεργασία των δύο πλευρών δεν προχώρησε λόγω των «ανοιχτών» ζητημάτων που είχε ο Κόουλμαν στην πατρίδα του.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και όπως όλα δείχνουν ο Κόουλμαν θα βρίσκεται στον πάγκο των «βυσσινί» καθώς έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη για ενάμιση χρόνο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Ουαλός τεχνικός να ανακοινωθεί επίσημα από την ΑΕΛ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ουσιαστικά το «όνομά» του ο Ουαλός το «έχτισε» στην μακρά του θητεία στη Φούλαμ, όπου και είχε υπό τις οδηγίες του παίκτες σαν τον Έντουιν Φαν Ντε Σάαρ, τον Τόμας Ροζίντσκι, τον νυν παίκτη της ΑΕΚ, Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, τον Φελίπε Κριστανβάλ.

Συνολικά έχει μέχρι στιγμής καθίσει 141 φορές ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Φούλαμ (από τον Μάιο του 2003 ως και τον Απρίλιο του 2007), 19 σε αυτόν της Σαραγόσα (από τον Ιούνιο του 2007 ως και τον Ιανουάριο του 2008)και 117 φορές στον πάγκο της Κόβεντρι (από τον Φεβρουάριο του 2008 ως και τον περασμένο Μάιο), επιδεικνύοντας σε αυτές 277 παρουσίες του, ποσοστό 32,30% σε νίκες, 28,78 σε ισοπαλίες και 39,93 σε ήττες.

Ως αγγλοαναθρεμένος είναι φυσικά «θιασώτης» του 4-4-2, αλλά δείχνει να μην είναι και «κολλημένος» μιας και έχει χρησιμοποιήσει και το 4-2-3-1 αλλά και το 3-4-3 κυρίως στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ τον Φεβρουάριο του 2009 είχε αναδειχθεί σε «προπονητής του μήνα» καθοδηγώντας την Κόβεντρι.

Πηγή: sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags