Facebook Pixel Όλα τα ίδια μένουνε και ο Σκόκο στο Ντουμπάι!
| 2011-06-07 12:20:00

Όλα τα ίδια μένουνε και ο Σκόκο στο Ντουμπάι!

Όλα τα ίδια μένουνε και ο Σκόκο στο Ντουμπάι!

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της πώλησης του Νάτσο Σκόκο, ο Αδαμίδης παραχώρησε διαδικτυακή συνέντευξη στην οποία δεν μας είπε τίποτα καινούργιο. Μία από τα ίδια, ξανά…

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ο επικεφαλής των Supporters παραχώρησε online συνέντευξη στην ιστοσελίδα sport24.gr και επανέλαβε μερικές από τις εκφράσεις που έχει πει δεκάδες φορές μέσα στη χρονιά.

Όπως το …κλασικό "θα μας βρουν μπροστά τους" και "όλοι τους και όλοι μας" αναφερομένους στους εχθρούς (;) του συλλόγου.

Για την ...καυτή πατάτα, που ακούει στο όνομα, Νάτσο Σκόκο, ο Αδαμίδης μας είπε ότι θα "αντικατασταθεί επάξια", αλλά δεν μας είπε πώς θα γίνει αυτό από τη στιγμή που ίδιος παραδέχθηκε ότι τα χρήματα της μεταγραφής του θα πάνε για να καλυφθούν τα χρέη της ομάδας! 

Τα ρεζουμέ, λοιπόν, των όσων είπε o Aδαμίδης είναι ότι η ΑΕΚ έχασε σε σχέση με πέρυσι ακόμη έναν παίκτη πρώτης γραμμής και ο πρόεδρός της είχε να μας δηλώσει ότι η Ένωση θα αντισταθεί στο κατεστημένο…

Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα…

Για τον Ολυμπιακό και το 6-0: "Όλοι ξέρουν τα συναισθήματα που τρέφω για τον μεγάλο μας αντίπαλο και εγώ προσωπικά από την θέση του προέδρου θα ζητάω πάντα ποδοσφαιρική εκδίκηση. Όποιος παρενοχλεί την ΑΕΚ, όπως αποδείξαμε πολλές φορές φέτος, θα μας βρίσκει μπροστά του. Όλοι τους και μόνοι μας...".

Για τον Σκόκο: "Ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων της πώλησης του Σκόκο θα πάνε για να ρυθμίσουν παλιές υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όχι μόνο φετινές, αλλά και προηγούμενων ετών. Θέλουμε η ΑΕΚ να εξυγιανθεί οικονομικά, γι' αυτό και θέλουμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις στην ώρα τους.

Κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα και να πούμε πως πρώτος στόχος μας είναι η πλήρης οικονομική εξυγίανση της ΑΕΚ. Σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί και το κενό του Σκόκο θα αναπληρωθεί επάξια".

Έχει ο Σκόκο όρο για άλλη ελληνική ομάδα; "Kαταφέραμε όμως να βάλουμε όρο στο συμβόλαιο με την Αλ Αΐν, ώστε η ΑΕΚ να λάβει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, αν ο Σκόκο μεταγραφεί ή πάει δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα.

Η ΑΕΚ επίσης διατηρεί με συγκεκριμένο όρο, την δυνατότητα να έχει τον πρώτο λόγο, σε περίπτωση επιστροφής του Νάτσο στην Ελλάδα. Οι απολαβές του Νάτσο διπλασιάστηκαν, οπότε δύσκολα βλέπω επιστροφή του στην Ελλάδα. Του είπα όμως, ότι πάντα θα είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ".

Για την οικονομική πολιτική της ΑΕΚ: "Το ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινότητας των 1.500.000 Ενωσιτών. Δυστυχώς, το ποδόσφαιρο αποτελεί μια μικρογραφία του ελληνικού δημοσίου, με φαινόμενα διαφθοράς, σήψης και ασυδοσίας. Αξίζει όμως να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να σώσουμε την ομάδα που αγαπάμε και να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση για όλους αυτούς, που θέλουν ένα υγιές ποδόσφαιρο. Πρώτος στόχος όμως, είναι να προσαρμόσουμε τα οικονομικά μας δεδομένα, όπως κάνουν όλα τα νοικοκυριά και όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα του 2011".

Για τους στόχους της ΑΕΚ: "Όπως είπα και πριν, δύο είναι οι μεγάλοι μας στόχοι για του χρόνου. Το γηπεδικό και η καταπολέμηση της βίας. Κινούμαστε μεθοδικά, ωστέ το όνειρο επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια να γίνει πραγματικότητα. Είναι η πρώτη φορά που ΠΑΕ, Ερασιτεχνική και Δήμος, έχουν άριστη συνεργασία με στόχο την επιστροφή. Δεν θέλω να βγαίνω και να μιλάω πολύ για το γηπεδικό, αλλά ευελπιστώ ότι σύντομα θα έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις σ' αυτό το μέτωπο. Βασικός όρος είναι η επιτυχία του πλάνου των Supporters".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags