Facebook Pixel Προσεχώς ...Χολέβας!
Ποδόσφαιρο
| 2011-06-12 09:43:00

Προσεχώς ...Χολέβας!

Προσεχώς ...Χολέβας!

Μία υπογραφή απομένει μόνο για να "κλείσει" οριστικά το θέμα της ελληνοποίησης του Χοσέ Χολέμπας ο οποίος μάλιστα χαίρει της εκτίμησης του Φερνάντο Σάντος και δεν αποκλείεται να τον καλέσει άμεσα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μετά από μερικούς μήνες όπου ο 27χρονος μπακ του Ολυμπιακού συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα πλέον είναι ένα βήμα από την οριστική ελληνοποίησή του, καθώς απομένει μόνο η τελική του υπογραφή και άμεσα θα μπορεί να λέγεται… Χολέβας.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο Χολέμπας διεκδικεί θέση βασικού στο αρχικό σχήμα της 11άδας του Βαλβέρδε ενόψει της νέας σεζόν παρά την αναζήτηση παίκτη σε αυτή τη θέση, μια και ο ίδιος δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και παρουσιάζεται όλο και καλύτερος, ενώ απολαμβάνει την εκτίμηση και του Βαλβέρδε.

Πέραν του Βαλβέρδε πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», ο Χολέμπας είναι και στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για την Εθνική ομάδα και από τη στιγμή που θα γίνει Έλληνας και με τη… βούλα πιθανότατα να τον καλέσει στο «γαλανόλευκο» ρόστερ.

Εξάλλου, μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να υπάρχουν οι Σπυρόπουλος και Τζαβέλλας στα πρώτα πλάνα του Σάντος, όμως ο 27χρονος μπακ του Ολυμπιακού μπορεί να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν οι οποίες αυξάνονται αν σκεφτεί κανείς πως μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός χαφ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags