Facebook Pixel Μάγκατ καλεί Βιεϊρίνια
Ποδόσφαιρο
| 2011-06-22 09:44:00

Μάγκατ καλεί Βιεϊρίνια

Μάγκατ καλεί Βιεϊρίνια

Η Βόλφσμπουργκ ετοιμάζει πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ (τα 2 θα πάνε στην Πόρτο) για τον Πορτογάλο. Δεν θα πει «όχι» ο ΠΑΟΚ.

Κάτι πρέπει να ήξερε που αρνήθηκε πριν από λίγο καιρό τα ουκρανικά εκατομμύρια της Ντνίπρο, περιμένοντας πρόταση από ομάδα που θα αγωνίζεται σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αν πιστέψουμε, λοιπόν, την πιάτσα των ατζέντηδων, τόσο στην Ιταλία όσο και στη Γερμανία, ο Φέλιξ Μάγκατ θέλει να κάνει «λύκο» τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Για την ακρίβεια, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του προπονητή της Βόλφσμπουργκ, η οποία -σύμφωνα με την ίδια πηγή- αποφάσισε να καταθέσει προσφορά 6 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για την αγορά του Βιεϊρίνια! Με δεδομένο μάλιστα πως η διοίκηση Ζαγοράκη είχε αποδεχτεί τα 5 εκατ. ευρώ που της πρόσφερε ο γνωστός μάνατζερ Σέλουκ για λογαριασμό της Ντνίπρο, λογικά στη γερμανική πρόταση των 6 εκατ. ευρώ πρέπει να τους τον... πακετάρει κιόλας σε συσκευασία δώρου.

Εστω κι αν τα περίπου 2 εκατ. ευρώ (από τα 6) θα πρέπει να δοθούν στην Πόρτο που διατηρεί το 33% των δικαιωμάτων του. Για τον Μάγκατ απλώς να επισημάνουμε πως την τελευταία διετία αρέσκεται να δουλεύει με Ελληνες (Κ. Παπαδόπουλος, Πλιάτσικας, Χαριστέας) ή παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλωστε, ήδη έχει ανάψει «πράσινο» για την απόκτηση του Μπουμσόνγκ, ενώ θα ήθελε και τον Σισέ στη Βόλφσμπουργκ...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags