Facebook Pixel «Αφιερωμένη στον Σπανούλη»
| 2011-01-13 12:44:00

«Αφιερωμένη στον Σπανούλη»

«Αφιερωμένη στον Σπανούλη»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς σχολίασε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έπαιξαν καλά και για τον V-Span στο ντέρμπι και του αφιερώνει τη νίκη. «Δεν με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός».

Ο συγκάτοικος του Σπανούλη στις αποστολές του Ολυμπιακού σχολίασε, μεταξύ άλλων ότι ο συμπαίκτης του τον έχει εντυπωσιάσει με τον επαγγελματισμό του αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζει τον εαυτό του, σωματικά και ψυχολογικά.

- Αναφέρεσαι στον Σπανούλη, ή κάνουμε λάθος;

«Ακριβώς! Όλες τις προηγούμενες μέρες δεν του είχαμε πει τίποτε για να μην τον επηρεάσουμε, ωστόσο, όλοι μας σκεφτόμαστε τις δύσκολες στιγμές που θα περνούσε στη διάρκεια αυτού του ματς και θέλαμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να τον κάνουμε να νιώσει καλύτερα... Όλοι μας, λοιπόν, παίξαμε και για τον Βασίλη και είμαστε διπλά χαρούμενοι που τώρα φεύγει από το ΟΑΚΑ με ψηλά το κεφάλι... Του την αφιερώνουμε αποκλειστικά...»

- Γνωρίζουμε ότι από το περασμένο καλοκαίρι που ο Σπανούλης “μετακόμισε” στον Πειραιά, βρίσκεσαι αρκετά κοντά του... Πως έζησες την προετοιμασία του για το παιχνίδι;

«Αυτό είναι αλήθεια... Μένουμε πάντα στο ίδιο δωμάτιο στις αποστολές και έχουμε την ευκαιρία να συζητάμε για πολλές ώρες γύρω από το μπάσκετ αλλά και τη ζωή. Τον τελευταίο καιρό μιλήσαμε αρκετά για αυτό το παιχνίδι και ήξερα ότι σήμαινε πολλά γι’ αυτόν... Πραγματικά, ο Σπανούλης με έχει εντυπωσιάσει με τον επαγγελματισμό του αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζει τον εαυτό του, σωματικά και ψυχολογικά... Δεν έχω δει άλλο αθλητή να προπονείται με τόσο μεγάλη συγκέντρωση, δίνοντας το 100% της ενέργειάς του σε κάθε προπόνηση... Δεν έγινε τυχαία τόσο μεγάλος παίκτης και είμαι πολύ χαρούμενος που από φέτος τον έχω συμπαίκτη...»

- Πως σου φάνηκε ο Παναθηναϊκός απόψε (σ.σ.: χθες), έπαιξε χωρίς τον Μάριτς και με άρρωστο τον Διαμαντίδη και με βάση τους αριθμούς, έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του... Παρ’ όλα αυτά το ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες;

«Να σου πω την αλήθεια, δεν ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε... Κοιτάω την ομάδα μου και αυτό που ξέρω, είναι ότι εμείς ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε και τα καταφέραμε χάρη στην ομαδική δουλειά... Πετύχαμε μία σημαντική νίκη, την οποία όμως, ήδη πρέπει να αρχίσαμε να... Ξεχνάμε... Αύριο αρχίζουμε προετοιμασία για το ματς με τον Ηρακλή και εν συνεχεία για την πρεμιέρα του Top-16 με την Φενέρμπαχτσέ-Ούλκερ».

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags