Facebook Pixel Καινούρια μέρα…
Άλλα Σπορ
| 2011-07-01 08:35:00

Καινούρια μέρα…

Καινούρια μέρα…

Αγαπητοί φίλοι του βόλεϊ και του Ολυμπιακού ήθελα καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας αλλά δεν μπορούσα να βρω χρόνο, όμως τώρα πιστεύω είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Γράφει ο Ντιμα Φιλίποφ.

Για αρχή ήθελα να πω δυο λογάκια για την εθνική μας ομάδα. Πιστεύω ότι χρειάζεται κάποιος χρόνος για να δείξουμε τι αξίζουμε, αλλά με την ανάλογη δουλειά και τον εύλογο χρόνο για να δεθούμε σαν ομάδα θα φανούν στο τέλος τα καλά αποτελέσματα. Έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια με την Αυστρία στα Χανιά και θα τα δώσουμε όλα για να αποχαιρετήσουμε την διοργάνωση με δύο νίκες. Από αυτήν την διοργάνωση κρατάμε τις εμπειρίες και το καλό βόλεϊ που παίξαμε σε κάποια διαστήματα.

Όσο αφορά τον Ολυμπιακό τα πράγματα δείχνουν ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Κανείς δεν θέλει να είναι σε αυτήν την κατάσταση ο Ερασιτέχνης και πιστεύω στην καινούργια διοίκηση. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βγούμε από αυτήν την κατάσταση γιατί εμείς εξαρτόμαστε από αυτούς και αυτοί από εμάς. Είμαστε όλοι μια οικογένεια, διοίκηση, κόσμος και εμείς οι παίχτες. Σήμερα οι εκλογές ανέδειξαν το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη με πρόεδρο τον Μιχάλη Κουντούρη, τον οποίο από τη μεριά μας οι παίκτες τον στηρίζουμε αδιαμφισβήτητα.

Σχετικά με την ομάδα η πιο θετική εξέλιξη ήταν η παραμονή του προπονητής μας, Γιάννη Καλμαζίδη, με τον οποίο δεθήκαμε πάρα πολύ στη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς, και όλοι επιθυμούσαμε να μείνει στο τιμόνι της ομάδας. Προς το παρόν δεν έχω κάποιο άλλο νέο , αλλά όταν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη θα τα ξαναπούμε

Καλό καλοκαίρι να έχετε...

Φιλικά.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags