Facebook Pixel «Η τελευταία μου χρονιά στον ΠΑΟΚ»
| 2011-07-01 09:27:00

«Η τελευταία μου χρονιά στον ΠΑΟΚ»

«Η τελευταία μου χρονιά στον ΠΑΟΚ»

Ο Πάμπλο Γκαρσία παραδέχθηκε πως αυτή η σεζόν θα είναι και η τελευταία του στον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και θα ήθελε το «αντίο» του να συνοδευτεί με έναν τίτλο...

«Νιώθω πολύ καλά μετά την επέμβασή στο γόνατο μου. Έκανα θεραπεία και στην Ουρουγουάη και ακολούθησα ειδικό πρόγραμμα για να είμαι έτοιμος. Πιστεύω ότι σε δέκα ημέρες το αργότερο θα είμαι έτοιμος να συμμετέχω κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Τις προηγούμενες πέντε ημέρες ακολούθησα χαλαρό τρέξιμο και είμαι σε καλή κατάσταση», είπε ο Ουρουγουανός μέσος με δηλώσεις του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και πρόσθεσε:

«Προσωπικά για μένα είναι η τελευταία μου χρονιά στον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσω να την ευχαριστηθώ. Ελπίζουμε όλοι μέσα στην ομάδα να κυλήσουν όλα ομαλά και να διεκδικήσουμε υψηλούς στόχους, ακόμη και τον τίτλο, χωρίς να έχουμε προβλήματα από εξωγενείς παράγοντες. Θέλω να ευχαριστηθώ την χρονιά που έρχεται με τον ΠΑΟΚ».

«Δεν υπονοώ κάτι. Απλά έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, γι' αυτό το ανέφερα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Όσο με κρατάνε τα πόδια μου και είμαι καλά θα προσφέρω στον ΠΑΟΚ με όλες μου τις δυνάμεις», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags