Facebook Pixel Τα τέσσερα... κόκκινα σημεία
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-20 09:25:00

Τα τέσσερα... κόκκινα σημεία

Τα τέσσερα... κόκκινα σημεία

Η ατυχία, οι «ψευτομαγκιές» των ΠΑΟΚτσήδων, το σάστισμα της άμυνας και η λάθος αλλαγή του Ριέρα δικαιολογούν την ισοπαλία του Ολυμπιακού εναντίον του «δικέφαλου του Βορρά».

Ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε στην πρώτη εντός έδρας «γκέλα» και πλέον καλείται να δείξει χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή και να φύγει από τη Τούμπα με το εισιτήριο της πρόκρισης στις αποσκευές του.

Βάσει της εξέλιξης του αγώνα ο ΠΑΟΚ έπεσε από την … Ακρόπολη και μάλιστα βρήκε και πορτοφόλι, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 στον «Ναό». Το ζητούμενο, όμως για όλους στον Ολυμπιακό μετά και από τέτοιου είδους παιχνίδι, όπως αυτό της Τετάρτης, είναι να κάνουν την αυτοκριτική τους και να γίνει σωστή εκτίμηση της όλης κατάστασης.

Βαλβέρδε και παίκτες οφείλουν με ψύχραιμο μάτι να δουν τί μπορούν να διορθώσουν στο διάστημα αυτών των δύο εβδομάδων, που απομένουν μέχρι τον καθοριστικό επαναληπτικό της Τούμπας, ώστε να επιστρέψουν από την έδρα του ΠΑΟκ με .. λάφυρο το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το katimagiko.gr με αφορμή αυτό το γεγονός κάνει εκτενή αναφορά στους λόγους, που οδήγησαν τον Θρύλο σε αυτό το 1-1, που ήρθε με οδυνηρό τρόπο.

Παρασύρθηκε στις «ψευτομαγκιές» των ΠΑΟΚτζήδων

Για τους μυημένους από ντέρμπι και πολύ περισσότερο από διπλούς αγώνες Κυπέλλου, που έχουν πάντοτε ιδιαίτερη ψυχολογία, το πιο σημαντικό στοιχείο για μία ομάδα που είναι γηπεδούχος είναι να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο τις συνθήκες και το κλίμα που καλλιεργείται στα πρώτα λεπτά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού αντί να μπουν «τσαντισμένοι» και αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό και να πιάσουν από τον... λαιμό τους αντιπάλους τους, παρασύρθηκαν στο «ύπουλο παιχνίδι τακτικής » των παικτών του ΠΑΟΚ και τις… ψευτομαγκιές τους.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags