Facebook Pixel Δεν είπε τίποτα καινούργιο
| 2011-01-29 09:05:00

Δεν είπε τίποτα καινούργιο

Δεν είπε τίποτα καινούργιο

«Θέλω», «Αν τα βρουν οι δύο ομάδες», «Ρώτησα, έμαθα και μου αρέσει», «Είναι παίκτης της Βαλενσιέν τώρα και με ενδιαφέρει η ομάδα μου», ήταν μερικές από τις ατάκες του Κάρλος Σάντσεζ για το αν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Μία από τα ίδια...

Ο χαφ του γαλλικού συλλόγου, ουσιαστικά, δεν είπε τίποτα για επαφές κ.λπ., απλώς ότι τον ενδιαφέρει να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Αλλά και ότι μίλησε με τον συμπατριώτη του, τον Τόχα και έμαθε τα καλύτερα για τον σύλλογο.

Οι δηλώσεις στον "Πρωταθλητή": «Σίγουρα εξακολουθώ να θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Μακάρι να έρθω το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Με ενθουσιάζει η ιδέα να συνεχίσω την καριέρα μοου σε ομάδα η οποία απ΄ότι μαθαίνω είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και στη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League.

Έχω συλλέξει αρκετές πληροφορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά για τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον Τόχα, τον συμπατριώτη μου που παίζει στον Άρη και μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό.

Με ενημέρωσε για το επίπεδο του πρωταθλήματος, για την καυτή έδρα από την οποία δεν περνάει κανείς και για την ποιότητα του ρόστερ. Έχω συλλέξει όσες πληροφορίες χρειαζόμουν και παραμένω θετικός στο να έρθω.

Από εκεί και πέρα είναι θέμα επαφών των δύο ομάδων. Αν τα βρουν για τη μεταγραφή μου, εγώ θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, είμαι παίκτης της Βαλενσιέν και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθάω την ομάδα μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags