30/01/11 - 09:15

«Έπρεπε να πάρει και χαφ»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει ότι ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ενίσχυση και με έναν παίκτη στα χαφ, πέρα των μεταγραφών Μανιάτη-Τζιμπούρ.

«Έπρεπε να πάρει και χαφ»
33.422views 0shares

Aναλυτικά το άρθρο του:

• Αύριο είναι η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου κι όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός με τον Μανιάτη και τον Τζιμπούρ τέλειωσε τις μεταγραφές του για τον Γενάρη.

• Νομίζω ότι σαν απολογισμός ο Ολυμπιακός κέρδισε τις εντυπώσεις και στο θέμα αυτό, με τη διαφορά ότι δημιουργείται αναπόφευκτα το ερώτημα αν έπρεπε να αποκτηθεί κι ένας χαφ.

• Διότι, βλέπουμε ότι από ένα σύνολο 23 αγώνων (με το σημερινό στο Βόλο) πρωταθλήματος και κυπέλλου, οι δύο από τους τέσσερις βασικούς χαφ του Ολυμπιακού (οι άλλοι δύο είναι οι Ιμπαγάσα και Φουστέρ), έχουν χάσει πολλά παιχνίδια.

• Ο Ουρτάδο έχει παίξει στα μισά: 10 πρωταθλήματος (τα 2 ως αλλαγή) και 2 κυπέλλου. Από τις 19 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε πάλι στους αγώνες στις 3 Νοεμβρίου, λόγω τραυματισμού. Κι από τις 22 Δεκεμβρίου είναι πάλι τραυματίας και κανείς δεν μπορεί να υπογράψει πότε θα παίξει…

• Ο Ντουντού κι αυτός στα μισά έχει παίξει: σε 12 πρωταθλήματος (το ένα ως αλλαγή) και ένα κυπέλλου, στο οποίο μπήκε αλλαγή. Από τις 12 Δεκεμβρίου δεν έχει αγωνιστεί, λόγω τραυματισμού…

• Ο Μοντέστο έχει καλύψει τα κενά τους εδώ κι ένα μήνα. Ουσιαστικά έχει καλύψει το ρίσκο του Βαλβέρδε να μην παίρνει κάποιον άλλο χαφ. Να δούμε αν η κάλυψη θα είναι επαρκής και στη συνέχεια η, το ρίσκο θα φέρει προβλήματα. Η, γίνει Μοντέστο κι ο Μανιάτης!

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr