Facebook Pixel «Ποιος Φρέιτας; Ο Βέλιτς… »
| 2011-01-31 14:36:00

«Ποιος Φρέιτας; Ο Βέλιτς… »

«Ποιος Φρέιτας; Ο Βέλιτς… »

Την ανάγκη να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εκφράζει μέσω του blog του ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης…

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες με το 2-0 σε βάρος του Εργοτέλη αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι προβλημάτισε με την απόδοση και την Τετάρτη (02/02) θα παίξει τα ρέστα του για τη φετινή σεζόν στη ρεβάνς για το Κύπελλο με την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει και τη λύση της συνεργασίας με τον Κάρλος Φρέιτας.

Τα 7.000 εισιτήρια στον αγώνα του Σαββάτου αποτελούν αρνητικό ρεκόρ και οι "πράσινοι" με την κακή απόδοση τους, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, απέδειξαν γιατί ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, απογοητευμένος από την αγωνιστική εικόνα της αλλά και τα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο. Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θύμισε το ματς με τον Πανσερραϊκό με την φιλοξενούμενη ομάδα να έχει περισσότερες τελικές προσπάθειες!

Ο Φεβρουάριος θα είναι καυτός για τον Παναθηναϊκό με 4 συνεχόμενα ντέρμπι, την Τετάρτη (02/02) θα γίνει η ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο και την Κυριακή (06/06) περιμένει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Και επειδή η μάχη του τίτλου έχει ουσιαστικά κριθεί, ο Παναθηναϊκός καλείται να σώσει την παρτίδα για εφέτος σε 48 ώρες με την ΑΕΚ στην δεύτερη πράξη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Το 0-2 δίνει το μεγάλο προβάδισμα στην γηπεδούχο Ένωση αλλά οι παίκτες του Φερέιρα είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα για την ανατροπή.

Την ίδια στιγμή η διοικούσα επιτροπή βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή, με τον Κάρλος Φρέιτας να μας αποχαιρετά και αυτός πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο Πορτογάλος δεν προσέφερε τα αναμενόμενα, η αποχώρησή του δεν στενοχώρησε και ιδιαίτερα τους ανθρώπους του τριφυλλιού και το στοίχημα πλέον είναι να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα κληθεί να φτιάξει μία καλή ομάδα με λίγα χρήματα. Οι εποχές που έρχονται είναι δύσκολες για τον σύλλογο και μεταγραφές τύπου Σισέ-Λέτο-Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν πρόκειται να υπάρξουν ξανά.

Θεωρώ λοιπόν πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν τεχνικό διευθυντή, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας που θα κοιτάξει να βρει τις καλύτερες δυνατές επιλογές από την ελληνική αγορά και ταυτόχρονα θα φέρει ξένους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά με χαμηλό κόστος. Δύσκολα πλέον τα πράγματα για τον τυχερό! Ονόματα ακούγονται πολλά, όπως του Γιάσμινκο Βέλιτς, του Ίλια Ιβιτς, του Γιάννη Σαμαρά και του Ιταλού Νάνι (ήταν υποψήφιος το καλοκαίρι και εργάζεται στη Μπρέσια) και θα δούμε σε ποιον θα καταλήξει η διοικούσα επιτροπή, η οποία πάντως δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφασή της.

Πηγή: contra.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags