Facebook Pixel Τα έλεγε ο Ερνέστο, τα έγραφε ο sportdog!
| 2011-02-13 16:42:00

Τα έλεγε ο Ερνέστο, τα έγραφε ο sportdog!

Τα έλεγε ο Ερνέστο, τα έγραφε ο sportdog!

Μπορεί ο Φετφατζίδης να έβγαλε μάτια με την Εθνική, αλλά ο Βαλβέρδε δεν «ψάρωσε»! Άφησε εκτός αποστολής τον μικρό κόντρα στον Άρη, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του «σκύλου».

MVP της εθνικής ομάδας στο φιλικό με τον Καναδά μεσοβδόμαδα ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο μικρός όχι μόνο ήταν ο κορυφαίος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά έβαλε και ένα πανέμορφο γκολ.

Μετά από αυτή την εμφάνιση, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι όχι μόνο θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη αλλά θα ξεκινούσε και εντεκαδάτος.

Δυστυχώς για τον... Έλληνα Μέσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν «ψάρωσε» από τα κατορθώματά του με την Εθνική Ανδρών και όπως έγραψε ο sportdog μετά το φιλικό, ο Ισπανός είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του.

Το έλεγε και το έκανε πράξη αφήνοντάς τον όχι μόνο εκτός ενδεκάδας τη στιγμή που οι περισσότεροι ρεπόρτερ τον ήθελαν ακόμα και στο αρχικό σχήμα, αλλά τον πέταξε εκτός αποστολής παρά το γεγονός ότι τον πήρε μαζί του στη Θεσσαλονίκη. Εμείς τα γράφαμε πριν συμβούν ή μήπως όχι;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags