Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάριο-φωτιά με Αναστασίου και σουπερλιγκάτη ομάδα – Γυρίζει Ελλάδα, ποιον θα «φάει»;
| 2018-09-22 19:14:00

Σενάριο-φωτιά με Αναστασίου και σουπερλιγκάτη ομάδα – Γυρίζει Ελλάδα, ποιον θα «φάει»;

του Νίκου Στεργίου
Σενάριο-φωτιά με Αναστασίου και σουπερλιγκάτη ομάδα – Γυρίζει Ελλάδα, ποιον θα «φάει»;

Θα γίνει η μεγάλη αλλαγή; Εδώ όλο το στόρι.

Το όνομα του Γιάννη Αναστασίου επέστρεψε στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Έλληνας κόουτς παραμένει χωρίς ομάδα, παρά τις προσπάθειές του κατά την διάρκεια του καλοκαιριού να βρει έναν καλό… πάγκο.

Ο Έλληνας προπονητής, που είχε σηκώσει την κούπα του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, παρουσιάζεται ως υποψήφιος για τον πάγκο του ΟΦΗ, ο οποίος είναι έτοιμος να περάσει σε νέα εποχή, μετά την έλευση του ομογενή επιχειρηματία, Μιχάλη Μπούση και την παρουσία πλέον στον σύλλογο των Γιώργου και Γιάννη Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, o Αναστασίου παρότι θα ήταν θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αυτή τη στιγμή δεν έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο αγαπημένο του Ηράκλειο, όχι επειδή δεν τον θέλουν, αλλά επειδή στηρίζουν απόλυτα τον νυν προπονητή τους, τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο Έλληνας κόουτς είναι αμετακίνητος, παρά το άσχημο ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και από την Κρήτη λένε, πως μόνο όταν το αποφασίσει ο ίδιος, θα αποχωρήσει από τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά τον Αναστασίου, η αλήθεια είναι πως ψάχνει όνως για μία νέα εμπειρία, καθώς το καλοκαίρι δεν του… έκατσε με τις Μάλμε – Ρόζενμποργκ και πλέον συζητάει και το ενδεχόμενο της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags