Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι έκλεισε τα στόματα ο Σπανούλης! Τι έκανε όταν τον έκραζαν, τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι
| 2018-03-09 23:41:00

Έτσι έκλεισε τα στόματα ο Σπανούλης! Τι έκανε όταν τον έκραζαν, τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι

του Pick n' Scroll
Έτσι έκλεισε τα στόματα ο Σπανούλης! Τι έκανε όταν τον έκραζαν, τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι

Ο 36χρονος άσος… καθάρισε και την Μπάμπεργκ.

 

Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει τη νίκη (87-79) απέναντι στην Μπάμπεργκ και να αγκαλιάσει πλέον το πλεονέκτημα της έδρας για την οκτάδα. Πλέον, οι Πειραιώτες βρίσκονται στο 18-7, ίδιο ρεκόρ με την Φενέρ και κρατούν στο χέρι τους ακόμα και την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια.

Ο Ολυμπιακός πάντως δεν έκανε εντυπωσιακό παιχνίδι. Απλά αξιοποίησε τα δεδομένα του όπλα. Και πιο συγκεκριμένα την υπεροπλία του κάτω από τα καλάθια. Εκεί, όπου Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης και ΜακΛιν έκαναν την διαφορά απέναντι σε μία ομάδα, που γενικά δεν έχει ψηλούς, αλλά ειδικά έπαιξε χωρίς ίσως τον πιο αξιόπιστό της σέντερ, τον Ντέγιαν Μούσλι. 

Ο ΜακΛιν είχε 16 πόντους με 3/5 δίποντα, 10/12 βολές και 6 ριμπάουντ, ο Μιλουτίνοφ είχε επίσης 16 πόντους με 5/5 δίποντα, 6/6 βολές και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Πρίντεζης τελείωσε το ματς και αυτός με 16 πόντους, με 6/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, και 1/1 βολή!

Ο καλύτερος παίκτης, πάντως, του Ολυμπιακού ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος λίγο πριν κλείσει τα 36, κλείνει άλλα πράγματα. Κλείνει στόματα. Μέχρι πρότινος δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που έλεγαν ότι τα ψωμιά του στο μπάσκετ δεν είναι πάρα πολλά. Παιχνίδι με παιχνίδι, όμως, ο σούπερ σταρ των Πειραιωτών δείχνει την τεράστια του αξία και κυρίως την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Σπανούλης, που είναι πλέον σε τρομερή φόρμα και κάνει διαδοχικά καλά παιχνίδια, είχε κόντρα στην Μπάμπεργκ 17 πόντους, με 5/7 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 4/4 βολές και 8 ασίστ, ενώ πήρε την μπάλα όποτε… ζόρισε η αντίπαλη άμυνα.

Η σκληρή προπόνηση, που κάνει ο αρχηγός κάθε μέρα, τον διατηρεί και με το παραπάνω στο υψηλότερο επίπεδο και όλοι στον Πειραιά εύχονται η τελευταία χρονιά του τρέχοντος συμβολαίου του να συνοδευτεί με τίτλο ή τίτλους.

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ και θα είναι τεράστια έκπληξη, αν δεν ανανεωθεί. Το ερώτημα μάλλον έχει να κάνει για πόσο ακόμη διάστημα Ολυμπιακός και Σπανούλης θα είναι μαζί. Με το Παναθηναϊκός-Καλάθης, θα είναι τα δύο μεγάλα σήριαλ του καλοκαιριού, που μας έρχεται. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags