Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι δύο μεταγραφάρες του Αγγελόπουλου και γιατί η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την κούπα!
| 2018-03-28 21:46:00

Οι δύο μεταγραφάρες του Αγγελόπουλου και γιατί η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την κούπα!

του Pick n' Scroll
Οι δύο μεταγραφάρες του Αγγελόπουλου και γιατί η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την κούπα!

Ο κόσμος τρελάθηκε με την Στρασμπούρ, έχει όμως και συνέχεια.

Η ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα, νίκησε την Στρασμπούρ με 78-69 και έκανε σημαντικό βήμα για τη πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι «καθάρισαν» δύο από τις μεταγραφές, που έκανε μεσούσης της περιόδου, ο Βασιλόπουλος και ο Πάντερ. 

Ο Βασιλόπουλος ήταν εκείνος, που πρωτοστάτησε στην ανατροπή της ομάδας του, όταν η Στρασμπούρ εκεί γύρω στο τέλος της τρίτης περιόδου και στις αρχές της τέταρτης, έμοιαζε να γίνεται το αφεντικό του παιχνιδιού. Επαιξε πολύ καλές άμυνες, αλλά το κυριότερο είναι ότι έβαλε μεγάλα σουτ, που ξελάσπωσαν την ΑΕΚ. Ο Πάντερ από την πλευρά του στο τέταρτο δεκάλεπτο βοήθησε κυριως στο επιθετικό κομμάτι με τους πόντους, που σημείωσε.

Ο Βασιλόπουλος τελείωσε το ματς με 9 πόντους και 2 τρίποντα, ενώ επίσης είχε 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο και όλα αυτά σε 16 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Παντερ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15 πόντους και δύο τρίποντα!

Κοντά στους δύο αυτούς ήταν και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος έριξε άφθονη βρώμικη δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο. 

Ο κόσμος της ΑΕΚ ενθουσιάστηκε από τον χαρακτήρα, που έδειξε η ομάδα του, και ζήτησε την πρόκριση μέσα στην Γαλλία. Αν προκριθεί η «Ενωση», το φάιναλ-φορ είναι πιθανό να γίνει στο ΟΑΚΑ, καθώς το έχει ζητήσει η ελληνική ομάδα.

Το γήπεδο είναι παλάτι, από την στιγμή, που θα παίξει η ΑΕΚ, θα γεμίσει, ποιος ο λόγος να μην το θέλει η ΦΙΜΠΑ; Βεβαίως, πρέπει να περάσει η ελληνική ομάδα για να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι πλέον το φαβορί, αλλά η Στρασμπούρ δεν είναι ομάδα, που χαρίζει κάστανα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags