Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ατάκα Γιαννακόπουλου… στα μούτρα του Μπερτομέου – Τι θα γίνει με τις ρήτρες και τα χρυσά συμβόλαια
Μπάσκετ
| 2018-04-12 20:29:00

Η ατάκα Γιαννακόπουλου… στα μούτρα του Μπερτομέου – Τι θα γίνει με τις ρήτρες και τα χρυσά συμβόλαια

του Pick n' Scroll
Η ατάκα Γιαννακόπουλου… στα μούτρα του Μπερτομέου – Τι θα γίνει με τις ρήτρες και τα χρυσά συμβόλαια

Είναι μπλόφα ή όχι και πού θα παίζει του χρόνου ο ΠΑΟ;

 

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό, που περίμεναν οι περισσότεροι με την εξαγγελία ότι του χρόνου δεν θα συνεχίσει στην Ευρωλίγκα, αλλά θα πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ. Το είπε κατάμουτρα στον Μπερτομέου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο πλαίσιο της συνέλευσης των μετόχων στην Μαδρίτη.

Είναι κάτι επίσης, που έγραψε στο ίνσταγκραμ το αφεντικό της ΚΑΕ! Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την συνεδρίαση ανέβασε μία φωτογραφία της FIBA και σχολίασε πως ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί που πρέπει να βρίσκεται και το μπάσκετ…"οριστικό", αλλά και ένα άλλο σχόλιο όπου ανέφερε, «Ρε θα σας τελειώσουμε, με τον Παναθηναϊκό δεν παίζει κανείς»!  

Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι να φύγει από την διοργάνωση, υπάρχει τεράστια διαφορά. Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με το ότι απαιτείται υψηλό ποσό, που πρέπει να πληρώσει ο Παναθηναϊκός, για να αποχωρήσει από την Ευρωλίγκα. Τα μηδενικά σε αυτό το ποσό είναι πολλά!

Την ίδια ώρα να φύγουν οι «πράσινοι» από την Ευρωλίγκα; Μαζί τους. Εχουν λόγους να το κάνουν. Από την εχθρική διαιτησία μέχρι τα όχι μεγάλα έσοδα, που υπάρχουν. Να φύγουν, όμως, και να πάνε που; Στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η αγωνιστική μετριότητα είναι δεδομένη; Ο Παναθηναϊκός είναι από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη.

 Δεν μπορεί να φύγει από τα μεγαλεία και να πάει να παίζει με την Ζιέλονα Γκόρα και την Βόννη. Είναι αδιανόητο κάτι τέτοιο. Και σε μία τέτοια περίπτωση, ποιοι από τους παικταράδες, που έχει, θα μείνουν; Ποιους παίκτες θα προσελκύσει σε μία τέτοια μέτρια κατάσταση, όπως αυτή του Τσάμπιονς Λιγκ;

Δεν είναι εύκολη η απόφαση για αποχώρηση από το Τσάμπιονς Λιγκ. Η τάση του Παναθηναϊκού τώρα είναι να φύγει. Μέχρι να παρθούν, όμως, οι οριστικές αποφάσεις, πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags