Facebook Pixel Sportdog.gr | Μόνο έτσι παίρνει κούπα η ΑΕΚ - Άλλη κλάση η Μονακό - Δεν ξεχναει, γι’ αυτό θέλει εκδίκηση!
| 2018-05-05 00:07:00

Μόνο έτσι παίρνει κούπα η ΑΕΚ - Άλλη κλάση η Μονακό - Δεν ξεχναει, γι’ αυτό θέλει εκδίκηση!

του Pick n' Scroll
Μόνο έτσι παίρνει κούπα η ΑΕΚ - Άλλη κλάση η Μονακό - Δεν ξεχναει, γι’ αυτό θέλει εκδίκηση!

Οι τρεις παικταράδες, το θρίλερ και πώς θα το σηκώσει.

Η ΑΕΚ τα κατάφερε, έστω και αν είχε δύο σημαντικά στοιχεία εναντίον της. Εχασε τα ριμπάουντ (44 έναντι 32), ενώ έχασε και πολλές βολές, καθώς είχε 19/31. Πώς, λοιπόν, μπόρεσε και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας με 77-75 την Μούρθια;

Είχε τα τρία μεγάλα της επιθετικά όπλα γενικά σε καλή μέρα. Σάκοτα και κυρίως Χάντερ και Πάντερ πήραν την κατάσταση στα χέρια τους σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού και έτσι μπόρεσαν και οδήγησαν την ΑΕΚ με καλή διαφορά στην τελική ευθεία του ματς.

Η Μούρθια προσπάθησε να κάνει την ανατροπή. Πίεσε και έπιασε στον ύπνο τους παίκτες του Σάκοτα. Εφθασε σε απόσταση αναπνοής, δεν μπόρεσε, όμως, να κάνει την υπέρβαση. Η ΑΕΚ στις λεπτομέρειες υπερίσχυσε και έτσι πάει τώρα να διεκδικήσει την τρίτη της ευρωπαϊκή κούπα, το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην Μονακό.

Για να μπορέσει να πανηγυρίσει και πάλι πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της, καθώς η ομάδα από το Πριγκιπάτο έχει πιο δυνατές προσωπικότητες από την Μούρθια. Εχει πολύ καλούς Αμερικάνους παίκτες, ενώ είναι ιδιαίτερα αθλητική. 

Η ΑΕΚ έχει έναν επιπλέον λόγο για να «σκοτώσει» την Μονακό. Θέλει να πάρει την εκδίκησή της, καθώς πέρυσι η γαλλική ομάδα την είχε αποκλείσει από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά θυμόμαστε το παιχνίδι στο Πριγκιπάτο, όπου ο τότε προπονητής της «Ενωσης», Γιούρι Ζντοβτς, είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές.

Στην ΑΕΚ δεν τα έχουν ξεχάσει αυτά και η ιστορία εκείνη αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο, ώστε να ρίξουν στο παρκέ τους Γάλλους και να ζήσουν μία βραδιά μαγική και ονειρεμένη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags