Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αυτό θα γίνει με Λάζαρο και ΑΕΚ - Γιατί πήγε στον Ολυμπιακό»
| 2018-07-08 23:05:00

«Αυτό θα γίνει με Λάζαρο και ΑΕΚ - Γιατί πήγε στον Ολυμπιακό»

Sportdog Team
«Αυτό θα γίνει με Λάζαρο και ΑΕΚ - Γιατί πήγε στον Ολυμπιακό»

Υπάρχουν λογικές εξηγήσεις στην υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου.

Το Sportdog.gr έχει ανοίξει διάλογο με τους αναγνώστες του και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο. 

Ακολουθεί η ερώτηση φίλου αναγνώστη στον Δημοσθένη Καρμοίρη: 

Φίλε Δημοσθένη σε διαβάζω και σε παρακολουθώ.

Τι θα γίνει ρε φίλε με τον Λάζαρο; Εσύ που ρωτάς εκεί στον Ολυμπιακό;

Είναι δυνατόν να έχουν κάνει τέτοια γκέλα; Περιμένω...

Ευχαριστώ ΑΛΕΞΗΣ

Η απάντηση του Δημοσθένη Καρμοίρη: Αγαπητέ Αλέξη, πρώτα από όλα, σε ευχαριστώ για την προσοχή σου!

Και πάμε τώρα στο ερώτημα σου: Ανεξαρτήτως ρεπορτάζ και εσωτερικής πληροφόρησης, το θέμα Λάζαρου ανάγεται με ευκολία στη σφαίρα της απλής λογικής.

Αναρωτήσου, λοιπόν, πόσο πιθανό θα ήταν να έχει εμπλακεί ο Ολυμπιακός σε περιπέτεια - και δεν αναφέρομαι στη δικαστική αφού αυτή ήταν από τους Ερυθρόλευκους λογική, προβλεπόμενη και αναμενόμενη από τη μεριά της ΑΕΚ και, εικάζω, από οποιαδήποτε άλλη ΠΑΕ στη θέση της για χίλιους δύο λόγους, ιδίως επικοινωνιακούς για τα μάτια του δικού της κόσμου πάνω από όλα... - υπό την απειλή της κατάληξης της ακόμα και σε βαριές τιμωρίες, όπως απαγόρευση μεταγραφών για δύο χρόνια!

Ο Ολυμπιακός, σαν εταιρεία και διοίκηση, έχει αποδείξει το επίπεδο της σοβαρότητας του, ειδικά από το πώς κινείται στο εξωτερικό, στα σαλόνια του Champions League και στα κορυφαία γραφεία των ατζέντηδων έχοντας ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με όλο τον πλανήτη, σε σημείο το οποίο να ομολογείται από τους εγχώριους αντιπάλους του, οι οποίοι αναζητούν τη "συνταγή" βαδίσματος στα χνάρια του.

Παράλληλα, το νομικό επιτελείο των Ερυθρολεύκων δεν είναι "χθεσινό", αντίθετα, πολύ έμπειρο και ικανό (και στο λέω από πρώτο χέρι), ενώ και ο Χριστοδουλόπουλος δεν είναι... πρόχειρος, κανένα παιδάκι που τώρα βγήκε από το ποδοσφαιρικό αυγό για να κάνει στα 32 του... μετέωρα βήματα. Κασκαντέρ τώρα κοντά στα "γεράματα" να το παίξει ο Λάζαρος; Το είχε ανάγκη;

Γιατί; Για την ομάδα της καρδιάς του; Πέρασε μιάμιση δεκαετία που δεν ντύθηκε στο άσπρο και το κόκκινο, μόνο για το γινάτι για να μην του μείνει απωθημένο - και για μερικά καλύτερα λεφτά - θα έμπαινε σε όλη αυτή την οικογενειακή αναστάτωση, τη στιγμή επίσης που στην ΑΕΚ τον είχαν στα ώπα-ώπα;

Σκέψου τα απλά και λογικά. Τίποτ' άλλο.

Μας τρολάρετε; Δε θα γίνει ποτέ αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο – VAR με... καμένα μυαλά; 

Ακολουθεί η απάντηση του Δημοσθένη Καρμοίρη προς φίλο αναγνώστη για το «αν τελικά το ποδόσφαιρο είναι γιορτή στην Ελλάδα».

Η συγκεκριμένη ερώτηση με κάνει, με όλο τον σεβασμό, να γελάσω. 

Άλλωστε, εφόσον ζει εδώ ο φίλος μας και... δεν είναι σε άλλο γήπεδο, προφανώς μας «troll-άρει»

Πότε ήταν και συνεχίζεται ή έγινε πρόσφατα γιορτή το ποδόσφαιρο στην πατρίδα μας! Ποτέ! Ούτε ήταν, ούτε θα γίνει.

Γι' αυτό και είμαι πολύ επιφυλακτικός, όταν και εφόσον κάποια στιγμή – καθίστε να δούμε γιατί το κλειστό σύστημα παρακολούθησης των γηπέδων μας είναι κάπου 15 χρόνια υποτίθεται έτοιμο και ακόμα δεν «δουλεύει» στα περισσότερα! – λειτουργήσει το V.A.R., πόσο ωφέλιμο και χρήσιμο θα αποδειχθεί για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο Mundial το ζούμε αυτές τις μέρες και διαπιστώνουμε στην πλειονότητα των περιπτώσεων (ειδικά στις φάσεις πέναλτι) πόσο πραγματικά αδέκαστη είναι η ηλεκτρονική απονομή δικαιοσύνης.

Ναι, ελάτε όμως που μιλάμε για την εφαρμογή του σε ένα υγιές περιβάλλον, σε ένα normal ποδοσφαιρικό σύστημα.

Σε ένα  «αρρωστημένο» περιβάλλον όμως, με «καμένα μυαλά» και παράγοντες που δεν αναθεωρούν παλαιομοδίτικες τακτικές, επιμένοντας να θέλουν να χειραγωγούν το άθλημα, ελέγχοντας το σύστημα και τους φορείς με κάθε τρόπο και μέσο, πώς άραγε θα γίνει να  βοηθήσει το V.A.R.; Ουσιαστικά, να δώσει λύσεις;

Και ας ήταν τουλάχιστον αυτό. Γιατί για γιορτές και πανηγύρια χάνουμε το χρόνο μας να καταναλώνουμε φαιά ουσία και σάλιο!
 

* Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου στον Δημοσθένη Καρμοίρη στο [email protected], ή στο προφίλ του sportdog.gr στο facebook.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags