Facebook Pixel Νέο «ντου» Αγγελόπουλων μετά τον Βεζένκοφ - Τι «παίζει» με Νάναλι και Ρίβερς
| 2018-07-12 18:00:00

Νέο «ντου» Αγγελόπουλων μετά τον Βεζένκοφ - Μεγάλος πόθος τεράστιο όνομα - Ρίβερς αντι-Παπαπέτρου;

του Pick n' Scroll
Νέο «ντου» Αγγελόπουλων μετά τον Βεζένκοφ - Μεγάλος πόθος τεράστιο όνομα - Ρίβερς αντι-Παπαπέτρου;

«Φωτιά» και οι επόμενες κινήσεις, ποιον διαλέγει ο Μπλατ.

Ο Ολυμπιακός άλλαξε το μυαλό του και αποφάσισε να πάρει τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Στην αρχή δεν ήταν στην λίστα των Πειραιωτών, αλλά στη συνέχεια μπήκε. Τα προσόντα δε λείπουν από τον Βούλγαρο, αλλά ρόλο στην απόκτησή του έπαιξε και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές ποιοτικών με ελληνικό διαβατήριο φόργουορντ.

Η επόμενη κίνηση του Ολυμπιακού είναι να κλείσει τον δεύτερο Αμερικάνο πλέι-μέικερ, μετά τον Ουίλιαμς-Γκος. Η περίπτωση του Πιέρια Χένρι έχει «κολλήσει» προς στιγμήν, με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως οδηγούμαστε σε οριστικό "ναυάγιο", καθώς ο Αμερικανός περιμένει πρόταση από το ΝΒΑ.

Ο Χένρι παίζει καλά στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας, του έχουν μπει ιδέες για το ΝΒΑ, μάλλον, όμως, δεν θα του έρθει από εκεί η πρόταση που περιμένει.
Τουλάχιστον φέτος. Αν κλείσει και ο Χένρι, από κει και πέρα θα μένει το ξένο «3άρι» για τους «ερυθρόλευκους». Ο παίκτης, δηλαδή, που θα πλαισιώσει σε αυτή τη θέση τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Τζέιμς Νάναλι είναι ο μεγάλος πόθος, αλλά είναι και πολύ ακριβός για τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Το όνομα του Κέισι Ρίβερς επίσης ακούγεται έντονα, δεν υπάρχει, όμως, κάτι που να δείχνει ενδιαφέρον των Πειραιωτών. 

Στον Ντέιβιντ Μπλατ έχουν προταθεί πολλά ονόματα και ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Τόνι Κρόκερ, τον οποίο είχε αντίπαλο πέρυσι στο τουρκικό πρωτάθλημα ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Κρόκερ έπαιζε στην Τόφας μαζί με τον Χένρι και τελείωσε τη χρονιά με 48,3% στα σουτ τριών πόντων. Ο Μπλατ δεν θα αργήσει να πάρει απόφαση και σε αυτό το θέμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μία ανάσα απ’ τον... Πειραιά ο Λάνγκφορντ - Τρομερές δηλώσεις για Ολυμπιακό, «ντρίμπλα» για Σπανούλη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags