Facebook Pixel Μόνος του και όλοι τους - Προπονητής της Super League τα βάζει με τους πάντες - Όλα ανοιχτά
| 2018-09-19 09:10:00

Μόνος του και όλοι τους - Tα βάζει με τους πάντες o Oυζουνίδης στην ΑΕΚ - Όλα ανοιχτά

Μόνος του και όλοι τους - Tα βάζει με τους πάντες o Oυζουνίδης στην ΑΕΚ - Όλα ανοιχτά

Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θα το τραβήξει κι όπου τον βγάλει.

Έχει βαλθεί να τα βάλει με όλους και με όλα. Τώρα καταλαβαίνουμε ακόμα καλύτερα γιατί τον φωνάζουν «βλάχο». Γιατί είναι… αγύριστο κεφάλι και δεν το βάζει κάτω. Και το έδειξε από νωρίς. Θα παλέψει με Θεούς και δαίμονες κι όπου τον βγάλει. Το πολύ-πολύ να γίνει… μετανάστης.

Ποιος τα κάνει όλα αυτά; Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φυσικά. Ναι, αυτός που πέρυσι λοιδορήθηκε από μέρος οπαδών και δημοσιογράφων, διότι όλη τη χρονιά έφερε μόνο δύο διπλά. Τώρα ξανάρχισαν. Μιλούν την αυστηρή και σκληρή γλώσσα των αριθμών και λένε πως όσα έκανε ο Ουζουνίδης σε μια χρονιά (σ.σ. τα δύο διπλά), τα έκανε ο Δώνης σε τρεις αγωνιστικές.

Πάσο. Ούτε τους αριθμούς θα αλλάξουμε, ούτε δικηγόροι κανενός είμαστε. Το τι κάνει ο καθένας, φαίνεται στο γήπεδο και πουθενά αλλού. Κι ο Μαρίνος δεν θα αφήσει το θρόνο της πρωταθλήτριας να παραδοθεί έτσι εύκολα. Φωνάζει έως τώρα, με το παιχνίδι του, πως όποιος θέλει την κορυφή, θα φτύσει αίμα για να την κατακτήσει και ενδεχομένως να έχει και… παράπλευρες απώλειες, όπως δηλαδή συμβαίνει σε κάθε πόλεμο με τόσο μεγάλη διάρκεια.

Την ώρα που ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως είναι ο πρώτος που θα έχει απώλειες, καθώς μειονεκτεί σε σχέση με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ τόσο στα χαφ, όσο και στα φτερά, βγάζει από το μανίκι του τον ένα άσο μετά τον άλλο. Δεν κρύβεται πίσω από τον μόνο του Σιμόες, ούτε από τον «θέλω τρομερή δουλειά τακτικά» Γιαννιώτα.

Κάτι μου λέει ότι θα τον φέρει κι αυτόν στα ίσια του. Όπως καταφέρνει με τον Οικονόμου, όπως άλλαξε πρόσωπο στον Κλωναρίδη, όπως προστατεύει με την εικόνα της ΑΕΚ την ίδια την ομάδα από τη μουρμούρα που προέκυψε λόγω της φειδωλής μεταγραφικής πολιτικής.

Αναμφίβολα είναι ο άνθρωπος που θέλει κάθε αφεντικό στην ομάδα του. Δεν παράτησε πέρυσι τον Παναθηναϊκό στα δύσκολα όπως έκαναν άλλοι, δεν θα «παρατήσει» τώρα τη συνέπεια και τη δουλειά μέχρι θανάτου που ρίχνει επειδή ο Αραούχο έγινε Πόνσε ή επειδή ο Γιακουμάκης παροπλίστηκε από τώρα. Όποιος δουλεύει, παίζει.

Ο Ουζουνίδης με αυτά… δεν παίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ που κόβει την ανάσα με τα «πνευμόνια» της ΑΕΚ - Χοντρός τζόγος με Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags