Facebook Pixel Γιατί δεν υπογράφει ο Σιμόες με την ΑΕΚ - Κίνηση Μελισσανίδη, στο κόλπο και ο ΠΑΟΚ!
| 2018-09-18 23:55:00

Θρίλερ που κόβει την ανάσα με τα «πνευμόνια» της ΑΕΚ - Χοντρός τζόγος με Λουτσέσκου!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Θρίλερ που κόβει την ανάσα με τα «πνευμόνια» της ΑΕΚ - Χοντρός τζόγος με Λουτσέσκου!

Θα γραφτούν πολλά «φίδια». Η αλήθεια μόνο στο Sportdog.

Η ΑΕΚ είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή της στο Champions League μετά από 12 χρόνια, ωστόσο θα ήθελαν να μπουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχοντας λύσει ένα πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο αφορά τον Σιμόες.

Αναφερόμαστε προφανώς στις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για το νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και από τον Γενάρη θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Η Ένωση ήθελε και ήλπιζε πως θα έχει κλείσει το θέμα πριν ξεκινήσει το Champions League, όπου θα δουν τον Σιμόες πάρα πολλές ομάδες, ωστόσο δεν τα κατάφερε και όσο κυλάει ο χρόνος τόσο αγχώνονται.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, υπήρχε αισιοδοξία πως άμεσα θα πέσουν και οι υπογραφές, ωστόσο παρά τα ταξίδια του μάνατζέρ του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, ακόμα δεν βρέθηκε η χρυσή τομή, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε σημαντική διαφορά στο οικονομικό.

Μάλιστα, όπως… αφήνει τεχνηέντως να διαρρεύσει στην Πορτογαλία ο ατζέντης του Σιμόες, η πλευρά του άσου της ΑΕΚ είναι επιφυλακτική για το μέλλον του, καθώς στην τελευταία επίσκεψη, όπου και «επικαιροποιήθηκαν» οι απαιτήσεις του Πορτογάλου από την ΑΕΚ, δεν άκουσε κάποια αντιπρόταση!

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η Ένωση δεν θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον παίκτη ούτε ότι δεν θα τα καταφέρει. Όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές άλλωστε, το πιθανότερο είναι πολύ σύντομα οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια, αφού αυτό θέλει και ο Σιμόες και με μία… παρέμβαση Μελισσανίδη, όπως συνέβη και στο προηγούμενο συμβόλαιό του, άμεσα θα βρεθεί λύση!

Ωστόσο, ο μάνατζέρ του σίγουρα θα προσπαθήσει να κάνει δύσκολη την υπόθεση και να αυξήσεις τις απαιτήσεις τους. Βέβαια, και ο ίδιος το ξέρει πως δύσκολα θα βρει τα χρήματα που ζητάει από ομάδα στο εξωτερικό και ότι μόνο εάν ψαχτεί για άλλον σύλλογο στην Ελλάδα, μπορεί να έχει ανάλογη προσφορά με αυτή που ψάχνει.

Κάπου εδώ λοιπόν κολλάνε και τα τρελά σενάρια που κυκλοφορούν για… μπάσιμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος όσο δεν υπογράφει ο Σιμόες, συνεχίζει να παρακολουθεί την περίπτωσή του. Πάντως, ο Πορτογάλος άσος δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσου, ο οποίος ψάχνει έναν διαφορετικό χαφ για τη μεσαία γραμμή και δύσκολα θα δώσει το «οκ» για μία τέτοια κίνηση!

Ο Ρουμάνος προτιμάει ποδοσφαιριστές που πέραν όλων των υπολοίπων μπορούν/ξέρουν να βγάζουν την μπάλα μπροστά και ο Πορτογάλος δεν είναι τέτοιος. Αν υπήρχε ποτέ μια στις εκατό περίπτωση να ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ με Σιμόες, θα ήταν μόνο ως επίδειξη δύναμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεγάλη μαγκιά Τίγρη - Έτσι «καθάρισε» με τους δύο… αρπαγμένους - Κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα

Απίστευτος Λουτσέσκου, «γράφει» την ΑΕΚ - Απόφαση που θα «τρελάνει» κόσμο - «Μπαμ» με Πασχαλάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags