Facebook Pixel Τρελό «κόλπο» Τίγρη - Έτσι «καθάρισε» με τους δύο… αρπαγμένους - Κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα
| 2018-09-18 14:25:00

Μεγάλη μαγκιά Τίγρη - Έτσι «καθάρισε» με τους δύο… αρπαγμένους - Κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεγάλη μαγκιά Τίγρη - Έτσι «καθάρισε» με τους δύο… αρπαγμένους - Κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα

Ποιο είναι το μεγάλο «μυστικό»; Πώς έγινε η… δουλειά; Μόνο εδώ!

Mεγάλο ντόρο προκάλεσε στην ΑΕΚ το πρόστιμο-μαμούθ, ύψους 40.000 έκαστος, που επιβλήθηκε στους Μάρκο Λιβάγια και Έλντερ Λόπες, για την ανάρμοστη συμπεριφορά τους στον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στη Βίντι στο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να ρίξει βάρια «καμπάνα» στους δύο παίκτες για… παραδειγματισμό, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι, πάντως, δεν προκάλεσαν πρόβλημα στην ομάδα, όπως φάνηκε κι από την παρουσία τους στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο.

Βέβαια, όπως το sportdog.gr σας είχε αποκαλύψει με σχετικό ρεπορτάζ, τόσο ο Κροάτης φορ, όσο και ο Πορτογάλος μπακ, έχουν εκφράσει τη διάθεση να συναντηθούν με το αφεντικό του συλλόγου, προκειμένου να του εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους για το μεγάλο πρόστιμο. Μάλιστα, είχαμε επισημάνει πως ειδικά για την περίπτωση του Έλντερ Λόπες τα δεδομένα είναι διαφορετικά, από τη στιγμή που λαμβάνει σαφώς λιγότερες αποδοχές από τον συμπαίκτη του, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε φάση ανανέωσης συμβολαίου.

Πάντως, οι μέρες από την επιβολή της ποινής έχουν περάσει κι ακόμα είναι η αλήθεια πως το πρόστιμο-μαμούθ δεν έχει επιδοθεί από τους δύο παίκτες. Και, μάλιστα, οι νεότερες πληροφορίας μας αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην επιδοθεί, αλλά ίσως να «σβηστεί» όλο, ή έστω ένα μέρος του, από κάποια πριμ που προβλέπονται στα συμβόλαια των δύο παικτών.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο ο Δημήτρης Μελισσανίδης να μειώσει την ποινή, ή και να την πάρει πίσω, προκειμένου να μην τονώσει άλλο το κλίμα εντός αποδυτηρίων και πριν από τόσα κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εξάλλου, το μήνυμά του ο Τίγρης το πέρασε και έδειξε σε όλους εντός του συλλόγου ότι δεν ανέχεται μη επαγγελματικές συμπεριφορές που μπορεί να κάνουν κακό στο σύλλογο.  

Υπάρχει δε, η εκτίμηση εντός της ομάδας πως, πλέον, το πρόστιμο θεωρείται «επικοινωνιακό» για τους λόγους που προαναφέραμε. Είναι θέμα, δηλαδή, ισορροπιών στα αποδυτήρια, ενώ δεν υπάρχει καμία διάθεση να διακινδυνεύσουν οι «κιτρινόμαυροι» να τα… σπάσουν με δύο παίκτες που ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί πολύ σημαντικούς για την 11άδα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στη Λάρισα, αποφάσεις-φωτιά - Τέλος ο Κούγιας και έρχεται τσουνάμι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags