Facebook Pixel ΑΕΚ: Λιγάβια και Λόπες θα ζητήσουν συνάντηση με τον Μελισσανίδη
| 2018-09-14 19:36:00

«Ντουέτο» στον Μελισσανίδη - Θέλουν να τον δουν... τώρα - Στο «κόλπο» και το νέο συμβόλαιο

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Ντουέτο» στον Μελισσανίδη - Θέλουν να τον δουν... τώρα - Στο «κόλπο» και το νέο συμβόλαιο

Ποιοι θα ζητήσουν ραντεβού και για ποιο λόγο; Όλο το παρασκήνιο.

Η ΑΕΚ θα κληθεί να παίξει στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Champions League χωρίς τους Μάρκο Λιβάγια και Έλντερ Λόπες, εξαιτίας των ανόητων αποβολών των δύο παικτών στο ματς με τη Βίντι.

Η «βαριά» τιμωρία έφερε με τη σειρά της την επιβολή προστίμου-μαμούθ, ύψους 40.000 ευρώ, σε αμφότερους τους ξένους άσους από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση.

Η εξέλιξη αυτή στεναχώρησε τους δύο ποδοσφαιριστές, που δεν περίμεναν τόσο σκληρή τιμωρία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, όταν το πρόστιμο τους επιδοθεί και τυπικά, τόσο ο Λιβάγια όσο και ο Λόπες αναμένεται να ζητήσουν συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να συζητήσουν για τις τιμωρίες τους.

Το οικονομικό πλήγμα για τον Κροάτη επιθετικό είναι σαφώς μικρότερο σε σχέση με τον Λόπες, καθώς απολαμβάνει πολύ υψηλότερες αποδοχές από τον Πορτογάλο συμπαίκτη του. Ο Λιβάγια αποτελεί άλλωστε ένα από τα μεγάλα αστέρια της ΑΕΚ, για τον οποίο η Ένωση δαπάνησε σχεδόν 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει. Υπάρχει δηλαδή η αίσθηση ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν δίχως να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις τους.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Έλντερ Λόπες, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα, τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι σε πρώτη φάση υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι στις διαπραγματεύσεις της Ένωσης με τον παίκτη. Ίσως, λοιπόν, η επιβολή ενός τόσο υψηλού προστίμου σε αυτή τη χρονική συγκυρία να παίξει τον ρόλο της στις επερχόμενες εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεράστιο «αυτογκόλ» στην ΑΕΚ, κάνει «δώρο» top ξένο άσο - «Καίγεται» νέο συμβόλαιο;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags