Facebook Pixel Τεράστιο «αυτογκόλ» στην ΑΕΚ, κάνει «δώρο» top ξένο άσο - «Καίγεται» νέο συμβόλαιο;
| 2018-09-14 11:45:00

Τεράστιο «αυτογκόλ» στην ΑΕΚ, κάνει «δώρο» top ξένο άσο - «Καίγεται» νέο συμβόλαιο;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τεράστιο «αυτογκόλ» στην ΑΕΚ, κάνει «δώρο» top ξένο άσο - «Καίγεται» νέο συμβόλαιο;

Απίστευτες εξελίξεις από το πουθενά, παρασκήνιο που… σπαρταράει.

Mεγάλη αίσθηση έχουν προκαλέσει στην ΑΕΚ τα βαριά πρόστιμα που επέβαλλε η διοίκηση στους Έλντερ Λόπες και Μάρκο Λιβάγια για την (απαράδεκτη) συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ, όπου έφερε την «καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστικών από την UEFA.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τιμώρησε τους δύο παίκτες με πρόστιμο 40.000 ευρώ έκαστος, ποσό που θεωρείται υπέρογκο, βάσει και των συμβολαίων των δύο ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, ειδικά για τον Πορτογάλο μπακ, που οι απολαβές του είναι μικρότερες από του Κροάτη, η τιμωρία ήταν ακόμα πιο ηχηρή και δεν αποκλείεται, μάλιστα, να θεωρείται κατά κάποιον τρόπο «άκυρη», σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρουν ότι ένα πρόστιμο δεν μπορεί να ξεπερνάει το 10% από τις ετήσιες «καθαρές» αποδοχές. Αν και στην ΑΕΚ, βεβαίως, προφανώς γνωρίζουν τους κανονισμούς και δύσκολα θα πήραν μια απόφαση που δεν είναι νόμιμη και μπορεί να προκαλέσει νέους μπελάδες.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι ότι τόσο ο Έλντερ Λόπες, όσο και ο Μάρκο Λιβάγια, δυσαρεστήθηκαν από τη συγκεκριμένη απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν περίμεναν τόσο μεγάλο πρόστιμο και σίγουρα δεν μπορούσαν να κρύψουν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας τον εκνευρισμό τους.

Κι αν για τον Κροάτη φορ εκτιμάται ότι μπορεί να βρεθεί ο… τρόπος για να «καλμάρει», μιας και πρόκειται για τον ηγέτη της ομάδας, φαίνεται πως δεν είναι εύκολο να συμβεί το ίδιο και με τον Πορτογάλο μπακ, ο οποίος βρίσκεται σε φάση ανανέωσης συμβολαίου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να επηρεάσει σε κάποιο βαθμό την πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον παίκτη και την ΠΑΕ για την υπογραφή νέου συμβολαίου, τη στιγμή, μάλιστα, που όπως σας ενημερώσαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, υπάρχει ήδη σημαντική διαφορά στο οικονομικό στις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει, ενώ φέρεται πως για τον Πορτογάλο μπακ «παραμονεύουν» top μνηστήρες ακόμα κι εντός συνόρων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Περίεργα» πράγματα με Παϊρόζ - Αυτός θα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος του ΠΑΟ - Απίθανη φήμη για Ρέστη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags