Facebook Pixel ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Το άρθρο του Κωστή Ραπτόπουλο στο sportdog.gr
| 2018-10-07 12:30:00

Πιο πεινασμένη η ΑΕΚ, στα σχοινιά νικάει ο Ολυμπιακός - Λαγός στο καπέλο του Μελισσανίδη ο...

του Κωστή Ραπτόπουλου
Πιο πεινασμένη η ΑΕΚ, στα σχοινιά νικάει ο Ολυμπιακός - Λαγός στο καπέλο του Μελισσανίδη ο...

Τρελή ανάλυση πριν το ντέρμπι. Ό,τι καλύτερο θα διαβάσεις σήμερα.

Ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Έχει πάρα πολύ καλά χαφ. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλά δεκάρια, τα οποία χρησιμοποιεί σαν χαφ-εξτρέμ. Πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι στημένες φάσεις και το κέντρο του γηπέδου.

Επειδή η ΑΕΚ παίζει και για το... γ@μώτ@, είναι πιο πεινασμένη κυριολεκτικά και μεταφορικά θα βγάλει στην αρχή του παιχνιδιού ένα πάθος. Αν προηγηθεί πιθανότατα να πάρει και το παιχνίδι. Όσο κυλάει ο χρόνος νομίζω, ότι θα είναι εις βάρος της Ένωσης.

Ο Ολυμπιακός αν γίνει σαν τον πυγμάχο που κάθεται στα σχοινιά και κάνει άμυνες μέχρι να κουραστεί ο αντίπαλος και τον αιφνιδιάσει μετά στους τελευταίους γύρους, θα είναι έξυπνος.

Η ΑΕΚ έχει δώσει την ψυχούλα της για να φτάσει μέχρι εδώ. Ο Ολυμπιακός πήρε φόρμα από τα παιχνίδια. Η Ένωση αν δεν προηγηθεί νωρίς, μέχρι το 30' δηλαδή θα χάνει φόρμα.

Στα χαφ είναι καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός. Έχει το δεκάρι της στον άξονα, ενώ η ΑΕΚ τα χαραμίζει στις πτέρυγες. Θεωρώ, ότι ο Μάνταλος θα πατήσει περισσότερο περιοχή και θα παίξει περισσότερο ως δεκάρι από τον Μπακασέτα, γιατί έχω σε μεγάλη ποδοσφαιρική εκτίμηση τον αριστερό μπακ, τον Χουλτ.

Εγώ, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Λόπες, έλεγα, ότι κακώς δεν έπαιζε ο Σουηδός. Ο τραυματισμός του Πορτογάλου δεν αποκλείεται να βγάλει λαγό από το καπέλο του Μελισσανίδη. Ο Χουλτ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι ένας μπακ, ο οποίος για μένα είναι ο καλύτερος πλάγιος οπισθοφύλακας του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι από τους αγαπημένους μας.

Το ματς αν φύγει από την ισοπαλία, θα πάει στον Ολυμπιακό λόγω κούρασης της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός κάποια στιγμή δεν γίνεται συνεχώς οι εξτρέμ του να αστοχούν. Αλοίμονο στην Ένωση αν πάρει μπροστά η εκτελεστική ικανότητα των εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Θεωρώ πιθανότερο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Όσο θα περνάει ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκες που πονούν: «Όπλο του Ολυμπιακού ο εμφύλιος στην ΑΕΚ - Πισωγύρισμα - Η μοίρα του Μαρτίνς»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags