Facebook Pixel Ποιος Καλάθης; Τεράστια κλάση ο... - Γι’ αυτό τον πήρε ο Γιαννακόπουλος - Άρχισαν τα όργανα με Πασκουάλ
| 2018-10-17 09:30:00

Ποιος Καλάθης; Τεράστια κλάση ο... - Γι’ αυτό τον πήρε ο Δημήτρης - Άρχισαν τα όργανα με Πασκουάλ

του Pick n' Scroll
Ποιος Καλάθης; Τεράστια κλάση ο...  - Γι’ αυτό τον πήρε ο Δημήτρης - Άρχισαν τα όργανα με Πασκουάλ

«Μουρμούρες» μετά την Μπάγερν. Έρχονται εξελίξεις στον Εξάστερο;

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του ματς για τη… διαβολοεβδομάδα της Euroleague δεν μπόρεσε να συνδυάσει με νίκη την πρώτη του ευρωπαϊκή παρουσία μακριά από το ΟΑΚΑ, χάνοντας οριακά από την Μπάγερν

Οι πρωταθλητές δεν τα κατάφεραν, γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν είχαν ρυθμό. Την ίδια ώρα δεν είχαν κάποιο πολύ καλό διάστημα, κάποιο ξέσπασμα για να αφήσουν πίσω τους τη γερμανική ομάδα, η οποία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, είχε, όμως, ισορροπία στο παιχνίδι της.

Στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κλέψει το παιχνίδι μετά τις δύο άστοχες βολές του Ντέβιν Μπούκερ, αλλά ο Τζέιμς Γκιστ έκανε ένα παιδικό λάθος, δίνοντας την μπάλα, μετά το ριμπάουντ που πήρε, στους Γερμανούς.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έδειξε γιατί τον έχει πάρει ο Παναθηναϊκός. Με τη μεγάλη του κλάση, σημείωσε συνεχόμενους πόντους στην τελική ευθεία του ματς, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή για το «τριφύλλι», το οποίο ατομικά δεν πήρε πράγματα που περίμενε από βασικά του στελέχη. Ακόμη και από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος δεν πραγματοποίησε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Γενικώς ήταν μία κακή ήττα για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, αφού η Μπάγερν δεν είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την οκτάδα. Ο δρόμος, όμως, ακόμη είναι μακρύς και ο Παναθηναϊκός μπορεί να επανορθώσει. 

Το βασικό γι' αυτόν είναι να φτάσει στο επίπεδο μπάσκετ που θέλει να φτάσει. Όταν γίνει αυτό, θα είναι πιο δυνατός και ικανός να αντιμετωπίσει όλα τα δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά του. Παρά τις… μουρμούρες που ξεκίνησαν και πάλι από το βράδυ της Τρίτης για τον Τσάβι Πασκουάλ, στο Τριφύλλι είναι σίγουροι πως θα βελτιωθούν και ότι θα καταφέρουν και να παίξουν το μπάσκετ που θέλει ο κόσμος τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκεί έχει τη Μαύρη Τρύπα - Δεν μπορούν τα παλικάρια - Μούσκεμα ο Θανάσης, Φασούλας ο Γκιστ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags