Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψήνεται η μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό - «Ποιον» φέρνει ο Μπλατ - Τι «παίζει» με πρώην πράσινο!
| 2018-11-14 17:19:00

Ψήνεται η μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό - «Ποιον» φέρνει ο Μπλατ - Τι «παίζει» με πρώην πράσινο!

του Pick n' Scroll
Ψήνεται η μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό - «Ποιον» φέρνει ο Μπλατ - Τι «παίζει» με πρώην πράσινο!

Θέμα χρόνου να σκάσει το «μπαμ». Φρέσκο ρεπορτάζ!

Ο Ολυμπιακός έχει θετικό απολογισμό στην Ευρωλίγκα. Εχει βγάλει εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα και έχει 3 νίκες και 3 ήττες. Εχει παίξει με ορισμένες από τις καλύτερες ομάδες. Τέτοιες είναι η Μακάμπι, η Χίμκι, η Μπασκόνια, η Αρμάνι, η ΤΣΣΚΑ και ο Παναθηναϊκός. Θα είναι καλύτερα και μέσα στο πρόγραμμά της η ομάδα του Πειραιά, αν καταφέρει να κερδίσει και την Φενέρ, το βράδυ της Πέμπτης. 

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, γνωρίζοντας ότι κάποιοι από αυτούς τώρα μαθαίνουν τα κατατόπια του υψηλότερου επιπέδου. Οπως ο Ουίλιαμς-Γκος και ο ΛεΝτέι.

Παράλληλα, όμως, ο προπονητής των Πειραιωτών βλέπει πολύ πιο μπροστά. Βλέπει ότι έρχονται πολύ πιο δύσκολες υποχρεώσεις και η ομάδα του έχει κενό στις θέσεις «1-2», καθώς και σε αυτή του αναπληρωματικού σέντερ. Στο «1-2» υπάρχουν τέσσερις πολύ καλοί παίκτες (Σπανούλης, Μάντζαρης, Ουίλιαμς-Γκος και Στρέλνιεκς), αλλά φαίνεται να λείπει κάτι. Και αυτό το κάτι γίνεται μεγαλύτερο, όταν δεν παίζει ένας από αυτούς. Οπως έγινε τελευταία με τον Στρέλνιεκς.

Στους ψηλούς ο ΛεΝτέι έχει θετικά στοιχεία, αλλά δεν είναι ο κλασικός αθλητικος ψηλός, που χρειάζονται οι ομάδες αυτού του επιπέδου. Η επιστροφή του τραυματία Αγραβάνη θα καλύψει κάποια κενά, όχι, όμως, στον απόλυτο βαθμό.

Για αυτούς, λοιπόν, τους λόγους ο Μπλατ παρακολουθεί εξονυχιστικά την αγορά, η οποία έχει πολλές ευκαιρίες. Τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ. 

Είναι αρκετοί οι πολύ καλοί ελεύθεροι παίκτες και έτσι όταν αποφασίσει να κάνει κίνηση ο προπονητής του Ολυμπιακού, δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να βρει τον εκλεκτό του. 

Ορισμένα ονόματα, που είναι στην αγορά, είναι αυτό του πρώην σέντερ της Χίμκι και του ΝΒΑ, Τόμας Ρόμπινσον, αλλά και του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Κέισι Ρίβερς. 

Αυτό, που μένει να δούμε είναι πότε ο Μπλατ θα πάρει απόφαση για ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Φωτοβολίδα» από τη FIFA για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Απίστευτη εξέλιξη, πανηγυρίζουν στο λιμάνι

Ανάβει το φιτίλι ο Μαρινάκης - Διπλή βόμβα, παίρνει «κεφάλια» - Δύο «μύρια» για 6 μήνες και Τουρέ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags