Facebook Pixel Ανάβει το φιτίλι ο Μαρινάκης - Διπλή βόμβα στον Ολυμπιακό - Τι ισχύει με Μήτρογλου και Τουρέ
| 2018-11-14 12:36:00

Ανάβει το φιτίλι ο Μαρινάκης - Διπλή βόμβα, παίρνει «κεφάλια» - Δύο «μύρια» για 6 μήνες και Τουρέ

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανάβει το φιτίλι ο Μαρινάκης - Διπλή βόμβα, παίρνει «κεφάλια» - Δύο «μύρια» για 6 μήνες και Τουρέ

Ποιο έρχονται, ποιοι… φεύγουν. Θα γίνει η μεγάλη επιστροφή;

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί μετά το γαλλικό δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού του Κώστα Μήτρογλου ενόψει του Γενάρη.

Η είδηση έχει γίνει πρώτο θέμα σε πολλά πρωτοσέλιδα (ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ), ενώ κάποια ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ήδη για τον Έλληνα φορ έχει αρχίσει χορός εκατομμυρίων από πλούσιες αγορές, όπως της Αραβίας και της Κίνας.

Βέβαια, τίποτα απ’ αυτά δε φαίνεται να έχει βάση, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr,ο  διεθνής επιθετικός δεν έχει ψαχτεί ακόμα για τη συνέχεια της καριέρας του. Και δεν έχει λόγο να το κάνει από τη στιγμή που η διοίκηση της Μαρσέιγ τον στηρίζει επισήμως και δεν του έχει δώσει καμία εντολή να ψάξει μεταγραφή.

Όσον αφορά τα σενάρια για τον Ολυμπιακό, από χθες έχουμε αναλύσει γιατί η επιστροφή του στον Πειραιά μοιάζει αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολη έως αδύνατη. Ακόμα κι αν πρόκειται για δανεισμό του παίκτη, οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να πληρώσουν κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, για να καλύψουν το συμβόλαιο του παίκτη, μέχρι το τέλος της σεζόν, ποσό που μοιάζει απαγορευτικό για κάθε ελληνική ομάδα.   

Φορ και εξτρέμ

Στο μεταξύ, όπως σας γράφαμε και χθες, είναι αποφασισμένο στο λιμάνι να γίνουν τουλάχιστον δύο κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη. Οι Πειραιώτες ψάχνουν ήδη για έναν επιθετικό γκολτζή, ο οποίος θα έρθει για βασικός, και για έναν εξτρέμ που θα πατάει περιοχή, ή έστω για έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει ως περιφερειακός και θα έχει εκτελεστικά χαρακτηριστικά.

Και, βέβαια, οι δύο συγκεκριμένες κινήσεις μπορούν να φέρουν ανακατατάξεις στο ρόστερ, καθώς όσοι δείχνουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου και στα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς, δεν αποκλείεται να τεθούν εκτός πλάνων, ή και ακόμα εκτός ομάδας.  

Η παρέμβαση Τουρέ

Στο μεταξύ, η ηγετική παρέμβαση του Γιάγια Τουρέ, μέσω μηνύματος στα social media, το οποίο αναδεικνύει σήμερα πρώτο θέμα η εφημερίδα «Πρωταθλητής» (δείτε το ΕΔΩ) έχει τη δική του σημασία, σε μια περίοδο που ο Ιβοριανός μέσος παραμένει εκτός πλάνων λόγω ανετοιμότητας, ενώ έχουν ακουστεί διάφορες φήμες σχετικά με το μέλλον του.

Δεν αποκλείεται, άλλωστε, μετά τη διακοπή ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού να επανέλθει στα πλάνα του προπονητή, μιας και στο λιμάνι θεωρούν πως έχει πολλά να δώσει στην ομάδα όταν είναι 100% έτοιμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Φωτοβολίδα» από τη FIFA για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Απίστευτη εξέλιξη, πανηγυρίζουν στο λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags