Facebook Pixel «Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης - Σκάει βόμβα με… Τουρέ; - Μία απίθανη «τράμπα» Μήτρογλου-Σισέ
| 2018-11-13 12:46:00

«Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης - Σκάει βόμβα με… Τουρέ; - Μία απίθανη «τράμπα» και 10 «μύρια» για τον...

του Παναγιώτη Νικολάου
«Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης - Σκάει βόμβα με… Τουρέ; - Μία απίθανη «τράμπα» και 10 «μύρια» για τον...

Φούντωσαν τα σενάρια από τώρα για το… καλοκαίρι! Θα μείνεις άφωνος…

Φωτιές άναψαν στο λιμάνι από το γαλλικό δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου τον Γενάρη από τη Μαρσέιγ.

Η ομάδα της Μασσαλίας όντως είναι θετική στην παραχώρηση του Έλληνα φορ, αρκεί, βέβαια, να βρουν στην αγορά τον αντικαταστάτη του, καθώς αυτή τη στιγμή δε διαθέτουν άλλο κλασικό στάικερ πέραν από τον «Μητρογκόλ».

Βέβαια, για να συζητήσει η Μαρσέιγ τον δανεισμό του 30χρονου επιθετικού, θα πρέπει η ομάδα που τον θέλει να καλύψει το συμβόλαιό του. Κάτι που μεταφράζεται σε 1,4 εκατ. ευρώ για το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή 2 εκατ. ευρώ μεικτά, χωρίς το προβλεπόμενο loan fee που πάντα πληρώνεται σε αυτές τις μεταγραφές.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό πως η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Πειραιά μοιάζει πολύ δύσκολη έως αδύνατη, αν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει πολλές φορές πως αν θέλει έναν παίκτη, έχει τον τρόπο για να αποκτήσει. Όπως συνέβη, άλλωστε, το περασμένο καλοκαίρι με την περίπτωση του πανάκριβου Γιάγια Τουρέ.

Tι ισχύει για Σισέ

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ για τον Παπ Αμπού Σισέ, είναι γεγονός πως η γερμανική ομάδα επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Σενεγαλέζος στόπερ να βρίσκεται στα υπόψιν του ιστορικού συλλόγου, αν και σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι προχωρημένο.

Απεναντίας, πιο ρεαλιστικό είναι το σενάριο για το Αννόβερο, μιας και η συγκεκριμένη ομάδα είχε ενδιαφερθεί έμπρακτα για τον νεαρό αμυντικό και το περασμένο καλοκαίρι. Οι Γερμανοί έδιναν πριν λίγους μήνες 6 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον ταλαντούχο στόπερ κι αν υποθέσουμε ότι αυτά τα χρήματα είναι το «ταβάνι» τους, τότε πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει το deal, μιας και στο λιμάνι κοστολογούν αυτή τη στιγμή τον παίκτη στα 10 εκατ. ευρώ και πάνω.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μαρσέιγ είναι μια ομάδα που ψάχνει για στόπερ στην αγορά, αν και έχει προτεραιότητα την απόκτηση φορ, ωστόσο το γεγονός ότι το καλοκαίρι επένδυσε περί τα 15 εκατ. ευρώ για ένα νεαρό αμυντικό που δεν της έχει βγει, μάλλον σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να προσφέρει ανάλογα ποσά για τον άσο του Ολυμπιακού. Εκτός κι αν σε ένα πιθανό deal μπορούσε να μπει στην κουβέντα και ο… Κώστας Μήτρογλου.

Πάντως, στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει πως δε θα γίνουν αποχωρήσεις παικτών τον Γενάρη, οπότε όλα τα παραπάνω μάλλον πέφτουν στο τραπέζι για το καλοκαίρι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερές βόμβες: «Τι θα κάνει ο Μαρινάκης με Μαρτίνς - Δεν του είπε για Τουρέ - Γιατί έφυγε ο Καρίμ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags