Facebook Pixel Sportdog.gr | ΤΡΕΛΟ σενάριο για τον Ολυμπιακό: Αυτόν τον παικταρά φέρνει τον Γενάρη ο Μαρινάκης για την επίθεση!
| 2018-11-12 23:51:00

ΤΡΕΛΟ σενάριο για τον Ολυμπιακό: Αυτόν τον παικταρά φέρνει τον Γενάρη ο Μαρινάκης για την επίθεση!

Sportdog Team
ΤΡΕΛΟ σενάριο για τον Ολυμπιακό: Αυτόν τον παικταρά φέρνει τον Γενάρη ο Μαρινάκης για την επίθεση!

Αποκάλυψη από το εξωτερικό που θα... τρελάνει τους οπαδούς.

Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου επέστρεψε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, η Μαρσέι ψάχνει τρόπο για να... ξεοφορτωθεί το συμβόλαιό του και οι Πειραιώτες που αναζητούν φορ για τον Γενάρη, θα ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο δανεισμό του!

Σύμφωνα μάλιστα με το γαλλικό «lephoceen», ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και θα... καλύψει τα χρήματα που χρειάζονται για να γίνει το τρομερό deal.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα γράφει: «Μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν είναι στην κορυφή αλλά βρίσκεται στο -6 από τον μεγάλο του αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, μετρώντας δύο ήττες και δύο ισοπαλίες σε 10 ματς. Όλα αυτά είναι αρκετά για να θυμώσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Από καιρό μάλιστα σκεφτόταν να φέρει πίσω το είδωλο των οπαδών, ωστόσο τώρα υπό την πίεση του κόσμου θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα κάνει πρόταση τον χειμώνα. Με ποια μορφή; Είναι δύσκολο να γίνει εκτίμηση αλλά πρέπει να ξέρετε πως ο δανεισμός του Χασάν εξελίχθηκε σε αποτυχία και ο Ολυμπιακός συζητά τη λύση του συμβολαίου του με την Μπράγκα. Έτσι θα αδειάσει μια θέση και ο Μαρινάκης θα μπορούσε να προσφέρει όσα χρειάζονται για την επιστροφή του Μήτρογλου στον Πειραιά.

Είναι πάντως ξεκάθαρο πως η Μαρσέιγ δεν ελπίζει πως θα πάρει πίσω τα 15 εκατ. ευρώ που έδωσε τον Αύγουστο του 2017 στην Μπενφίκα. Στη διοίκηση θέλουν να απαλλαγούν από το βάρος των 330.000 ευρώ που παίρνει τον μήνα σύμφωνα με την Εquipe έχοντας συμβόλαιο έως το 2021. Ένα ποσό που μπορεί να δώσει ο Μαρινάκης, ο οποίος σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο, δίνει 5εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Γιάγια Τουρέ. 

Αυτή την στιγμή στο transfermakt η τιμή του φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ. Πάντως, όποια πρόταση κι αν κάνει ο Ολυμπιακός, είναι σίγουρο πως η Μαρσέιγ θα την εξετάσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτούς πρέπει να «αρπάξει» ο Μαρινάκης - Τον «κρέμασαν» - Ο Κλωναρίδης του Ολυμπιακού!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags