Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δύσκολη η περίπτωση του Μήτρογλου - Πάει για σέντερ φορ τον Ιανουάριο
| 2018-11-13 23:20:00

Απασφάλισε ο Μαρινάκης και «πυροβολεί» - Φέρνει τον «φονιά» - Παίζουν απίστευτα λεφτά με...

του Παναγιώτη Νικολάου
Απασφάλισε ο Μαρινάκης και «πυροβολεί» - Φέρνει τον «φονιά» - Παίζουν απίστευτα λεφτά με...

Πάει για κίνηση που θα «ματώσει» πολλούς. Θα το καταφέρει;

Θεωρείται πάρα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση σέντερ φορ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και στο ρόστερ τους δεν υπάρχει κλασικός γκολτζής.

Στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας σήμανε συναγερμός από τα γαλλικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ τον χειμώνα.

Πάντως, όπως σας επισημάναμε σε σχετικό ρεπορτάζ και νωρίτερα, η υπόθεση του Έλληνα φορ θεωρείται πάρα πολύ δύσκολη, με τα δεδομένα σίγουρα να μην είναι υπέρ των Πειραιωτών στην παρούσα φάση.

Ενδεχόμενος δανεισμός του Μήτρογλου θα κοστίσει πολύ ακριβά, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να καλύψουν το συμβόλαιο του «Μητρογκόλ» για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ήτοι, 1,4 εκατ. ευρώ συν την εφορία και το προβλεπόμενο loan fee, που ανεβάζουν το ποσό σε περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ.

Το οικονομικό κομμάτι σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Έλληνας διεθνής δεν φέρεται ζεστός να επαναπατριστεί τη δεδομένη χρονική στιγμή καθιστούν την υπόθεση πάρα πολύ δύσκολη για τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ενόψει του καλοκαιριού, εάν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφασίσει να πάρει πάνω του την υπόθεση, όπως έκανε και με την επιστροφή του Γιάγια Τουρέ. Υπάρχει κι ένα -ακραίο προς το παρόν- σενάριο, που θέλει τον Παπ Αμπού Σισέ να εμπλέκεται σε ενδεχόμενο deal, αφού η Μαρσέιγ ψάχνει για στόπερ.

Μην ξεχνάμε όμως, την επίσημη θέση θέση των ερυθρολεύκων, με την οποία ξεκαθαρίστηκε ότι τον Ιανουάριο δεν θα αποχωρήσει κανένας ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Η απόφαση για φορ, ωστόσο, θεωρείται από πολλούς ειλημμένη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην… πρέσα ο Μαρτίνς - Γιατί «τρελαίνεται» - «Χαμός» στο Ρέντη - Όλοι πέφτουν πάνω του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags