Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κόλαση» στο Μόναχο - «Τρελάθηκε» ο V-Span, απάντησε σε Μπλατ - Τα πήρε ο Ισραηλινός, τον «καθάρισε»
| 2018-11-20 23:31:00

«Κόλαση» στο Μόναχο - «Τρελάθηκε» ο V-Span, απάντησε σε Μπλατ - Τα πήρε ο Ισραηλινός, τον «καθάρισε»

του Pick n' Scroll
«Κόλαση» στο Μόναχο - «Τρελάθηκε» ο V-Span, απάντησε σε Μπλατ - Τα πήρε ο Ισραηλινός, τον «καθάρισε»

Στα... κόκκινα όλος ο Ολυμπιακός. Φοβερό μήνυμα του κόουτς.

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι στο Μόναχο, αλλά πέτυχε τον στόχο του απέναντι στην Μπάγερν. Ετσι επανήλθε στα χαμόγελα, ενώ την ίδια ώρα έκανε καλό βήμα για την πρόκρισή του στην οκτάδα.

Οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν σφιγμένοι, όχι στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, μετά τις τελευταίες ήττες. Και κάπως έτσι συμβάδιζαν μέχρι τα τέλη της τρίτης περιόδου με την Μπάγερν.

Στην τέταρτη, όμως, πάτησαν γκάζι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Γερμανούς. Την αρχή της αντεπίθεσης σήμαναν οι δύο Λετονοί. Ο Τίμα και ο Στρέλνιεκς. Εβαλαν απανωτά καλάθια και έδωσαν προβάδισμα νίκης στον Ολυμπιακό.

Την δουλειά τελείωσε ο Σπανούλης. Με πάσες και καλάθια, ήταν εκείνος, που έδωσε την χαριστική βολή στους Γερμανούς. Ο 36χρονος σούπερ σταρ δεν είχε παίξει στα τελευταία τέσσερα λεπτά με την Φενέρ. Κάτι, που κόστισε στην ομάδα του, η οποία έχασε στις λεπτομέρειες. Εγινε θόρυβος σχετικά και μάλιστα αναφέρθηκε και ότι ο Σπανούλης ξέσπασε στα αποδυτήρια.

Χθες, όμως, στην τελική ευθεία του ματς ήταν στην πεντάδα και αποτέλεσε την εγγύηση για να πάρει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι και να δει την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Εκείνος, πάντως, που είχε πιο σταθερή απόδοση από τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ζακ ΛεΝτέι, ο κορυφαίος παίκτης του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ο Αμερικάνος έβγαλε και τσαμπουκά κόντρα στους Γερμανούς, δείχνοντας ότι μπορεί να μην είναι ο πλέον πλήρης παίκτης, αλλά μπορεί να βοηθήσει με τον τρόπο του. Και πως άλλωστε να μιλάμε για πλήρη παίκτη. Με 200.000 δολλάρια είναι απίθανο να βρεις τον τέλειο Αμερικάνο παίκτη.

Το ματς είχε και μία έκπληξη, αφού ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Κάτι σημαίνει αυτό αν αναλογιστούμε ότι τον είχε χρησιμοποιήσει δύο λεπτά στο παιχνίδι της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό.

Και αυτό ενώ περιμένουμε από τον Μπλατ να επιλέξει έναν Αμερικάνο γκαρντ για να τον προσθέσει στους ήδη υπάρχοντες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags