Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Πιθανή ήττα από τον Ολυμπιακό θα φέρει εξελίξεις στους Πράσινους
Μπάσκετ
| 2019-02-08 21:49:00

Με τα χέρια στις τσέπες ο Πιτίνο - Μόνο ο Κιλπάτρικ - "Σημάδι" τον Ολυμπιακό - "Φουρτούνες" αν...

του Pick n' Scroll
Με τα χέρια στις τσέπες ο Πιτίνο - Μόνο ο Κιλπάτρικ - "Σημάδι" τον Ολυμπιακό - "Φουρτούνες" αν...

Παίρνει φόρα ο Γιαννακόπουλος. Εξέλιξεις-φωτιά και όλα ανοιχτά.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει τίποτα στην Πόλη. Το θέμα, όμως, δεν είναι ότι έχασε ένα θεωρητικά χαμένο παιχνίδι. Είναι ότι απογοήτευε με την απόδοσή του. Έχασε τελικά με 19 πόντους, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να χάσει με πολύ μεγαλύτερη διαφορά. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε αλλαγές, ο Κιλπάτρικ έβαζε το ένα καλάθι μετά το άλλο, και καπως έτσι απετράπη μεγαλύτερη συντριβή.



Ο Ρικ Πιτίνο είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του ότι νοιώθει ενοχλημένος. Την ίδια ώρα, όμως, κι αυτός δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα. Ένα ολόκληρο βράδυ όλος ο κόσμος είδε τους παίκτες της Φενέρ να σουτάρουν μόνοι τους τρίποντα και τον Αμερικάνο προπονητή να τους βλέπει με τα χέρια στις τσέπες.

Ο Παναθηναϊκός φεύγει από την Πόλη με την κάκιστη εμφάνιση, αλλά η πρόκριση δεν έχει χαθεί ακόμη. Έχει παιχνίδια για να τα καταφέρει, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του μακριά από το ΟΑΚΑ. Μία εικόνα, που για μία ακόμη φορά ήταν απογοητευτική. Στο ΟΑΚΑ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα καταφέρνει.

Προς το παρόν, πάντως, η Ευρωλίγκα μπαίνει στην άκρη. Υπάρχει ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, παιχνίδι, το οποίο έχει σημαδέψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αν τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά από εκεί και πέρα. Αν όχι, δεν αποκλείονται εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Οι «πράσινοι» διανύουν μία μέτρια έως κάκιστη χρονιά και πιθανός αποκλεισμός από το Κύπελλο θα φέρει φουρτούνα στις τάξεις των πρωταθλητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη απόφαση Πιτίνο, τους τρέλανε όλους - Δεν... υπάρχει αυτό που έκανε με Φενέρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags