Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Superleague: Άλλη μπάλα στο δεύτερο γύρο ο ΠΑΟΚ - Ξέχασε Πρίγιοβιτς με Ακπόμ
| 2019-02-17 09:00:00

Δεν είμαι ΠΑΟΚτσής - Άλλη μπάλα με Ολυμπιακό - Στα μανταλάκια ο Πέλκας - Πρίγιοβιτς τέλος

του Κωστή Ραπτόπουλου
Δεν είμαι ΠΑΟΚτσής - Άλλη μπάλα με Ολυμπιακό - Στα μανταλάκια ο Πέλκας - Πρίγιοβιτς τέλος

Συγκινούμαι στο δρόμο. Αυτός είναι μέτριος. Νέος ρολίστας ο...

Μεθυσμένη πολιτεία είναι η Θεσσαλονίκη μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Σας το έγραψα και στο προηγούμενο blog μου στο sportdog. Βλέπω δεξιά και αριστερά στο δρόμο χαρούμενα και γελαστά πρόσωπα, κάτι που εμένα με συγκινεί και ας μην είμαι ΠΑΟΚτσής.

Εγώ θέλω να κρατήσω ένα άλλο στοιχείο που αφορά το θέαμα. Γιατί με Ολυμπιακό είδαμε άλλη μπάλα, ανώτερη. Ποια είναι η εξήγηση γι' αυτό; Το κακό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο έρχεται να το σβήσει η αλλαγή τετράδας στην επίθεση.

Αυτό τον έκανε περισσότερο γρήγορο, θεαματικό και ουσιαστικό. Δηλαδή, στη θέση του μέτριου Λημνιού πέρασε ο Ζαμπά που μονιμοποιήθηκε. Ο Πέλκας, που πρέπει να τον κρεμάσει στα μανταλάκια η Όλιβ του Ποπάι, έχασε τη θέση του.

Ο Ακπόμ έκανε τον ΠΑΟΚ να ξεχάσει γρήγορα τον Πρίγιοβιτς. Γιατί έχει στοιχεία στο παιχνίδι που έχουν να κάνουν με ταχύτητα έξω από τη μεγάλη περιοχή με διαρκείας κινήσεις. Βέβαια στην κεφαλιά έδειξε ότι δεν είναι και δυνατός στον αέρα, αλλά αυτό θα του το συγχωρήσουμε.

Επίσης, θα πρέπει να επισημάνουμε την ανανέωση του Ελ Καντουρί ως ρολίστα. Για να παίξει αυτόν τον ρόλο όμως θα πρέπει ο Βιεϊρίνια να είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση, όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό το δίδυμο πρέπει αμφότεροι να είναι στην καλύτερή τους ημέρα. Αλλιώς, αν είναι από τους δύο καλά δεν μπορεί να στηριχθεί αυτό που είδαμε την 20η αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελά σκηνικά στον ΠΑΟΚ και... αλληλοφαγώματα - Φεύγει ο... τραυματίας - Απίστευτο ποιον "ξενέρωσαν"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags