Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Απίστευτος Μαρτίνς, βρήκε... δύο Φορτούνηδες - Μήνυμα Γκερέρο, έκλεισε στόματα ο Αβραάμ
| 2019-07-16 23:40:00

Απίστευτος Μαρτίνς, βρήκε... δύο Φορτούνηδες - Μήνυμα Γκερέρο, έκλεισε στόματα ο Αβραάμ

του Βαγγέλη Καράμαλη
Απίστευτος Μαρτίνς, βρήκε... δύο Φορτούνηδες - Μήνυμα Γκερέρο, έκλεισε στόματα ο Αβραάμ

Το παλεύει ο Μασούρας, εγγύηση με Σεμέδο. Έκπληξη στα χαφ;

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός έδειξε πανέτοιμος ενόψει της αναμέτρησης με την Πλζεν, καθώς στην πρόβα τζενεράλε με τη Νότιγχαμ (3-0) έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση για τα δεδομένα της εποχής. Οι Πειραιώτες είχαν φρεσκάδα, τρεξίματα, πίεση σε όλο το γήπεδο και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, με συνέπεια να μη φανεί η απουσία του Κώστα Φορτούνη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άλλωστε για να καλύψει το κενό του Έλληνα άσου, φαίνεται πως μέχρι να γίνει η μεταγραφή θα χρησιμοποιήσει στη θέση του τον Βαλμπουενά, δίνοντας όμως παράλληλα εντολή στον Ποντένσε να αλλάζουν θέσεις πολύ συχνά. Αυτό συνέβη στο φιλικό με τους Άγγλους και δούλεψε αρκετά καλά, οπότε λογικά θα το δούμε και στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την 11αδα για το παιχνίδι με τους Τσέχους, αν ο Μαρτίνς δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον παίκτη που θα έχει στην κορυφή της επίθεσης (λογικά θα διατηρήσει το 4-2-3-1), ο Γκερέρο του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα. Ο Ισπανός όχι μόνο πέτυχε δύο γκολ και έδωσε ασίστ στο πρώτο, αλλά είχε εξαιρετική παρουσία, ταλαιπωρώντας τους αντίπαλους αμυντικούς και συνεργαζόμενος άψογα με τους συμπαίκτες του.



Θετικά στοιχεία έδειξε και ο Μασούρας, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού και με βάσει την εικόνα του στο πρώτο 45λεπτο, θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για να παίξει και κόντρα στην Πλζεν. Είχε τρεξίματα, προσπάθησε να φύγει πολλές φορές στην κόντρα, ενώ βρήκε και δίχτυα, κάτι το οποίο σίγουρα θα τον ανεβάσει ψυχολογικά.

Οι σκέψεις για τα χαφ, η έκπληξη με Σεμέδο και το... ρίσκο στην άμυνα  

Αμυντικά ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και η αλήθεια είναι πως η Νότιγχαμ τον απείλησε ελάχιστα. Ο Μαρτίνς ξεκίνησε μαζί τους Σεμέδο – Παπαδόπουλο και λογικά αυτοί οι δύο θα είναι στο αρχικό σχήμα και στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας. Με δεδομένες τις απουσίες των Μεριά, Βούκοβιτς και Σισέ, ο Αβραάμ έχει προβάδισμα και παρά τα... όσα ακούγονται, έδειξε πανέτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία του.

Ο Πορτογάλος κόουτς θα στηριχθεί στην εμπειρία του και θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του, αν και ο Σεμέδο έδειξε απόψε γρήγορος και ικανός να τον... καλύψει εφόσον χρειαστεί. Παρά το σωματότυπό του ο θηριώδης στόπερ είναι ταχύτητος και το απέδειξε και κόντρα στη Νότιγχαμ, όταν στο 37’ έτρεξε πρόλαβε τον πολύ γρήγορο Όσμπορν, φάση που ξεσήκωσε μάλιστα την εξέδρα και κέρδισε το χειροκρότημα.

Τέλος, όσον αφορά τα χαφ, προβάδισμα έχουν οι Γκιλιέρμε – Μπουχαλάκης, αν και η επιλογή του Μαρτίνς να ρίξει στο 46’ τον Καμαρά στο γήπεδο χωρίς να έχει κάνει ούτε προπόνηση (έλειπε στο Κόπα Άφρικα) δείχνει πως ακόμα το σκέφτεται...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Μαρινάκη! Έτσι... απογειώνει το μέλλον του Ολυμπιακού - Τον έκλεψε απο μεγάλη ελληνική ομάδα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags