Facebook Pixel Sportdog.gr | Αν δεν σοβαρευτεί ο Ζαμπά... - Έτη φωτός μπροστά με PAOK TV - Θέλουν να σταματήσει το VAR!
| 2019-08-25 23:15:00

Αν δεν σοβαρευτεί ο Ζαμπά... - Έτη φωτός μπροστά με PAOK TV - Θέλουν να σταματήσει το VAR!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Αν δεν σοβαρευτεί ο Ζαμπά... - Έτη φωτός μπροστά με PAOK TV - Θέλουν να σταματήσει το VAR!

Έβαλε τον αυτόματο. Λημνιός για βασικός. Μυωπία ή στημένος;

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν ξεκίνησε με το... δεξί στο πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020, σε ένα πρωτάθλημα που δεν μπαίνει απλά ως διεκδικητής αυτού, αλλά ως αήττητος πρωταθλητής της περσινής σεζόν και το φαβορί για να το κατακτήσει και φέτος.

Ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον αξιόμαχο Παναιτωλικό, που προς τιμήν του που έπαιξε ποδόσφαιρο κόντρα στον Δικέφαλο και δεν αποφάσισε να... παρκάρει το πούλμαν του μπροστά στην εστία.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο χρειάστηκε για να νικήσει και στη συνέχεια πήγαινε στον αυτόματο, αφού έτσι όπως τα έκανε στην Μπρατισλάβα, την Πέμπτη έχει αγώνα... do or die κόντρα στη Σλόβαν και είναι υποχρέωση να νικήσει για να μπει στους ομίλους του Europa League.

Ο Λημνιός με την απόδοση του έδειξε πως μπορεί να πάρει τη θέση του Λέο Ζαμπά, που αν δεν σοβαρευτεί, πιθανότατα θα παρακολουθεί τους αγώνες των «ασπρόμαυρων» από τον πάγκο. Ο Δικέφαλος έχει βάθος στο ρόστερ του, ωστόσο η αλήθεια είναι πως μέχρι τις 31/8 θα γίνουν προσθήκες, έτσι ώστε να δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

Ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο είναι το γεγονός πως ο αγώνας του ΠΑΟΚ μεταδόθηκε από την πλατφόρμα PAOK TV. Ο ΠΑΟΚ με αυτή του την κίνηση ξέφυγε... έτη φωτός από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ αντί να πάει με το... ρεύμα, αποφάσισε να χαράξει έναν δικό του δρόμο, που βρήκε πολλές χιλιάδες οπαδούς του ως υποστηρικτές. Το PAOK TV είναι ένα project που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις μεταδόσεις των καναλιών που παρακολουθούμε από τις τηλεοράσεις μας όλα αυτά τα χρόνια. 

Μιας και είχαμε την πρεμιέρα του VAR στη Super League αυτό το Σαββατοκύριακο, ας ασχοληθούμε λίγο και με αυτό. Παιδιά για να το ξεκαθαρίσουμε, όταν ένας διαιτητής κάνει λάθος βλέποντας ξανά και ξανά τη φάση, δύο εκδοχές υπάρχουν... ή ο άνθρωπος έχει 40 βαθμούς μυωπία και χρειάζεται γιατρό, ή είναι στημένος και χρήζει έρευνας το όλο θέμα.

Στο Καραϊσκάκη για παράδειγμα, έγινε πέναλτι μπροστά στα μάτια του Κουμπαράκη, ο οποίος παρά το γεγονός πως το είδε δεν υπέδειξε την παράβαση.Έτσι, το δωματιάκι του VAR του τόνισε ότι πρέπει να το ξαναδεί. Εκεί λοιπόν το βαν που στέλνει την εικόνα, αποφάσισε αντί να δείξει ένα ριπλέι από μια κάμερα, που είτε ήταν κοντά στη φάση, είτε είχε κάνει ζουμ σε αυτή, να δώσει τόσο στον κόσμο, όσο και στον διαιτητή ριπλέι, που ήταν τραβηγμένο πιθανότατα από το πέμπτο φεγγάρι του Πλούτωνα.

Στα δικά μου μάτια γίνεται μια προσπάθεια, από την 1η κιόλας αγωνιστική να ευτελισθεί το VAR, αφού υπήρχαν ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, που έκαναν μεγάλο αγώνα για να μην έρθει το Video Assistant Referee στη χώρα μας, αλλά για κακή τους τύχη... δεν τους πέρασε!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή αποκάλυψη στο PAOK TV - "Έσκασε η βόμβα" - Θα το κάνει κι αυτό ο Σαββίδης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags