Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θα παραμιλάει η Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ - Απολαυστικός Μίσιτς - Περιουσία ο Σφιντέρσκι
| 2019-09-01 22:01:00

Θα παραμιλάει η Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ - Απολαυστικός Μίσιτς - Περιουσία ο Σφιντέρσκι

του Μάνου Τσαλγατίδη
Θα παραμιλάει η Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ - Απολαυστικός Μίσιτς - Περιουσία ο Σφιντέρσκι

Όταν καταλάβουν το πλάνο του Φερέιρα...

ΠΑΟΚ γιατί, γιατί μας βγάζεις την ψυχή! Ο Δικέφαλος σε ακόμα ένα παιχνίδι προβλημάτισε, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να κερδίσει (2-1 τον Πανιώνιο).

Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς γίνεται οι «ασπρόμαυροι» να δέχονται γκολ σχεδόν σε κάθε πρώτη φάση του αντιπάλου στην εστία. Η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν ήταν ένα από τα όπλα του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ φέτος μαζί με τις στημένες φάσεις μοιάζει να είναι η έως τώρα αχίλλειος πτέρνα του.

Αυτή η διακοπή των εθνικών ομάδων είναι ιδανική στο σημείο που έρχεται, αφού οι παίκτες του Δικεφάλου θα μπορέσουν να καθαρίσουν το μυαλό τους, αλλά και να δουλέψουν μαζί με τον Αμπέλ Φερέιρα στο τακτικό κομμάτι της ομάδας, αλλά και στα σημεία που αναφέρθηκαν πιο πάνω και δείχνουν να... χωλαίνουν τουλάχιστον έως τώρα.

Οι «ασπρόμαυροι» έως τώρα δείχνουν να μην έχουν καταλάβει πλήρως το πλάνο του Φερέιρα και ακόμα προσπαθούν να προσαρμοστούν σε αυτό. Αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο με τους παίκτες να προσπαθούν μεν να βγάλουν συνεργασίας, αλλά κάπου να μπερδεύονται και πολλές φορές να μην του βγαίνουν.

Πιστεύω ακράδαντα πως ο ΠΑΟΚ θα βελτιωθεί στη συνέχεια της σεζόν και θα πιάσει τα υψηλά στάνταρ που είχε την περσινή σεζόν. Άλλωστε, τόσο το ρόστερ του, όσο και η αρχική ενδεκάδα που ξεκινά αποτελείται κυρίως από τους παίκτες που πέρυσι έκαναν όλη την Ελλάδα να παραμιλά κατακτώντας το πρωτάθλημα αήττητος.

Αν υπάρχει ένας παίκτης στον οποίο θέλω να κάνει ειδική μνεία είναι ο Γιόσιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης μετά τις νέες αρμοδιότητες που του έχουν δοθεί από τον Αμπέλ Φερέιρα είναι απολαυστικός έως τώρα. Μακάρι να έχει συνέχεια αυτή του η απόδοση, αφού τη δεδομένη στιγμή ο ΠΑΟΚ. με τον Μαουρίσιο στα πιτς, τον χρειάζεται.

Επίσης, ο Σφιντέρσκι για ακόμα ένα ματς έδειξε πως έχει πολύ καλή σχέση με τα δίχτυα και πως αν συνεχίσει να δουλεύει θα αποτελέσει ένα από τα πολύ σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ, τόσο φέτος, όσο και στο μέλλον.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό "χουνέρι" Φερέιρα σε Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ - Τι του έκανε με Πανιώνιο - Τον διώχνει από Τούμπα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags