Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Το χειρότερο ματς - Ντέρμπι με αυτή την ομάδα; - "Απάντηση" Λαρεντζάκη - Έτσι δεν πάμε πουθενά!
| 2019-09-05 18:11:00

Το χειρότερο ματς - Ντέρμπι με αυτή την ομάδα; - "Απάντηση" Λαρεντζάκη - Έτσι δεν πάμε πουθενά!

του Pick n' Scroll
Το χειρότερο ματς - Ντέρμπι με αυτή την ομάδα; - "Απάντηση" Λαρεντζάκη - Έτσι δεν πάμε πουθενά!

Τραγική άμυνα. Ποιο ροτέισον; Αποκλεισμός από το Σάββατο αν...

Η Εθνική Ελλάδας πέτυχε τον στόχο της, παίρνοντας την πρόκριση για τους "16" του Παγκοσμίου με τη νίκη με 103-97 επί της Νέας Ζηλανδίας. 

Τα κατάφερε, παρότι έκανε το χειρότερό της παιχνίδι στο τουρνουά. Απέναντι σε μία μέτρια ποιοτικά ομάδα, έκανε το παιχνίδι ντέρμπι, έστω και αν ουσιαστικά δεν κινδύνεψε ποτέ για ήττα στο σαραντάλεπτο. Δεν ήταν, όμως, και άνετη μέσα στο ματς, νιώθοντας σχεδόν καυτή την ανάσα των Νεοζηλανδών καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πρωταγωνιστής της "κυανόλευκης" νίκης, τελειώνοντας το παιχνίδι με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Βοήθησαν επίσης ο αδερφός του, Θανάσης, αλλά και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος στο ματς με τη Βραζιλία δεν είχε παίξει καθόλου.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος άνοιξε πολύ περισσότερο το ροτέισον, αλλά η εμφάνιση της Εθνικής προβλημάτισε. Κι αυτό, γιατί ό,τι καλάθι έβαζε, το έτρωγε με ευκολία. Και καλά που απέναντί μας ήταν η μέτρια Νέα Ζηλανδία. Αν ήταν κάποια καλύτερη ομάδα, δύσκολα θα είχαμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Τώρα ψάχνουμε την υπέρβαση κόντρα στις ΗΠΑ. Αν κερδίσουμε τους Αμερικάνους και την Τσεχία, τότε εκτός εξαιρετικού απροόπτου, θα είμαστε στην οκτάδα (διαβάστε όλα τα σενάρια ΕΔΩ). Μπορούμε όμως; Αν παίξουμε, όπως παίζουμε μέχρι στιγμής θα είναι εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα.

Οι Αμερικάνοι δεν είναι άτρωτοι, πάντως, οι Τσέχοι είναι δυνατοί και φιλότιμοι, αλλά τίποτα παραπάνω. Μένει, όμως, να δείξουμε στο παρκέ τι πραγματικά μπορούμε και όχι αυτά που εμφανίσαμε μέχρι στιγμής.

Πάντως, μπορεί να αποκλειστούμε και το Σάββατο αν χάσουμε από τις ΗΠΑ και η Βραζιλία νικήσει την Τσεχία.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χοντρό ξύλο" στος τέλος με Λαρεντζάκη και Σλούκα - Χαμός στο ματς της Εθνικής - Μοίρασαν τεχνικές ποινές! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags