Facebook Pixel Γιάννης Φετφατζίδης - Βαγγέλης Παυλίδης: Τους χάλαγε ο Παυλίδης; - Απίστευτη εξήγηση για Σταφυλίδη - Δικαίωση με Φετφατζίδη
| 2019-10-15 23:55:00

Τους χάλαγε ο Παυλίδης; - Απίστευτη εξήγηση για Σταφυλίδη - Δικαίωση με Φετφατζίδη

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τους χάλαγε ο Παυλίδης; - Απίστευτη εξήγηση για Σταφυλίδη - Δικαίωση με Φετφατζίδη

"Τρέλες" Φαντ' Σιπ. Ήταν δίδυμο-φωτιά. Τραγική εικόνα στο ΟΑΚΑ.

Γιάννης Φετφατζίδης - Βαγγέλης Παυλίδης: Η Ελλάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, με νέα πρόσωπα και πολλές... παράλογες επιλογές του Τζον Φαν’τ Σιπ στην ενδεκάδα, έδειξε καλά στοιχεία και κόντρα στη Βοσνία (είχε θετική εικόνα και το Σάββατο παρά την ήττα από την Ιταλία) και δικαίως πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και απέκλεισε τους Βόσνιους.

Ένα τρίποντο βέβαια που θα βοηθήσει μόνο ψυχολογικά την Εθνική, καθώς οι διεθνείς κατάφεραν σε ένα όμιλο όπου η Ιταλία είναι αήττητη με μόλις μία ισοπαλία, η Βοσνία είναι σε τραγική κατάσταση και η Φιλανδία με την Αρμενία να μην είναι φυσικά οι ομάδες-φόβητρο, να έχουν αποκλειστεί από την πέμπτη αγωνιστική και άνετα. Όταν βέβαια δεν μπορείς να νικήσεις στο ΟΑΚΑ το Λιχτενστάιν, τότε δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις για δικαιολογίες.

Όσον αφορά το ματς με την Βοσνία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν ανώτερο από τους αντιπάλους του που ήθελαν μόνο το διπλό για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Η Ελλάδα είχε φρεσκάδα και φαντασία από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, οι Μπακασέτας και Παυλίδης ήταν εξαιρετικοί με τον δεύτερο μάλιστα να πετυχαίνει κι ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο νεαρός φορ, για όσους... ψάχνονταν μόλις τον είδαν στην 11αδα, είναι μόλις 20 ετών και αγωνίζεται στη Βίλεμ, η οποία τον αγόρασε από την Μπόχουμ. Η γερμανική ομάδα είχε στην κατοχή της τον ποδοσφαιριστή από το 2015, όταν ο Παυλίδης πήγε στην Γερμανία σε ηλικία 16 ετών από την από την Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, Μπέμπηδες 2000. Απορίας άξιο βέβαια γιατί δεν πρόλαβε να τον... καπαρώσει κάποια μεγάλη ελληνική ομάδα!



Από εκεί και πέρα, αρκετά καλά τα πήγε και η άμυνα, αν και δεν δοκιμάστηκε ιδιαίτερα, απέναντι στους ανύπαρκτους επιθετικά Βόσνιους. Ακόμα και ο Σταφυλίδης ως στόπερ (!) δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα, αν και δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός κίνδυνος. Όσον αφορά την... παράλογη επιλογή του Φαν’τ Σιπ να τον χρησιμοποιήσει ως στόπερ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Cosmote Tv, o Ολλανδός παρότι ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της Εθνική ότι δεν έχει ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση, αυτός επέμενε λέγοντας τους πως έχει τέσσερα καλά αριστερά μπακ (Τσιμίκας, Γιαννούλης, Σταφυλίδης και Κούτρης) και ότι πρέπει να βρει κάπου να... χωρέσει και τον παίκτη της Χόφενχαϊμ!!!

Σε αυτούς που ξεχώρισαν αξίζει να προσθέσουμε τόσο τον Γιώργο Μασούρα, που από όταν μπήκε ταλαιπώρησε πολύ την αντίπαλη άμυνα, αλλά και ο Γιάννης Φετφατζίδης ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία του και δημιούργησε το δεύτερο γκολ. Θυμίζουμε πως ο άσος του Άρη είχε τιμωρηθεί για πειθαρχικό παράπτωμα στο ματς με την Ιταλία και η... επιστροφή του «Φέτφα», τον δικαίωσε απόλυτα!

ΥΓ. Τραγική η εικόνα του άδειου ΟΑΚΑ. Οι Βόσνιοι φίλαθλοι ήταν ίσως παραπάνω. Και δεν φταίει ο κόσμος που δεν πάει, αλλά η ομάδα που τους ξενέρωσε και η Ομοσπονδία που δεν έκανε το παραμικρό τόσους μήνες για να βρει μία άλλη έδρα, στην επαρχεία. Ποιος φταίει όμως για τις άδειες εξέδρες; Μπείτε και ψηφίστε στο μεγάλο Poll που "τρέχει" στο Instagram του SportDog.gr ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Σαββίδη στον ΠΑΟ - Του "αρπάζει" άσο που δεν ανανεώνει - Δεν είναι ο Χατζηγιοβάνης!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Απελπιστικά άδειο ήταν το Ολυμπιακό Στάδιο στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία. Ούτε 1000 άτομα δεν βρέθηκαν στις εξέδρες. Ποιος φταίει όμως για αυτή την τραγική εικόνα στις εξέδρες; Α. Η διοίκηση της ΕΠΟ Β. Οι παίκτες και οι προπονητές και η κακή πορεία της ομάδας Γ. Οι Έλληνες δεν στηρίζουν την Εθνική

A post shared by Sportdog.gr (@sportdog.gr) on

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags