Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Γιατί βρίζετε τον Μαρτίνς; - Δεν έχουν ιδέα - Φάνηκε και με την ΑΕΚ - Δείτε αυτή τη φωτογραφία!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-06 23:51:00

Γιατί βρίζετε τον Μαρτίνς; - Δεν έχουν ιδέα - Φάνηκε και με την ΑΕΚ - Δείτε αυτή τη φωτογραφία!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Γιατί βρίζετε τον Μαρτίνς; - Δεν έχουν ιδέα - Φάνηκε και με την ΑΕΚ - Δείτε αυτή τη φωτογραφία!

Παράλογα πράγματα. Γλίτωσε το χειρότερο. Αν περάσει...

Ο Ολυμπιακός όπως αναμενόταν και όπως περίμεναν σίγουρα και οι 3.500 φίλοι του που ταξίδεψαν στο Μόναχο, ηττήθηκε από τη Μπάγερν για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και στην Ελλάδα βρήκαμε ακόμα έναν λόγο να τσακωνόμαστε. Ποιον; Αν στον Πειραιά θα πρέπει να προβληματιστούν από το 2-0 ή να νιώθουν ικανοποιημένοι από την έκταση του σκορ!

Για άλλη μία φορά λοιπόν συζητάμε παράλογα πράγματα και μοιάζει... ακραίο που οπαδοί των «ερυθρολεύκων» κράζουν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του για την εικόνα τους στο «Αλιάντζ Αρίνα», τη στιγμή που την ίδια ώρα κάποιοι Γερμανοί αποδοκίμαζαν τη δική τους ομάδα για το φτωχό 2-0 απέναντι σε έναν ελληνικό σύλλογο.

Μπορεί όντως κάποιος να πιστεύει και δικαίως να λέει πως θα ήθελε να δει τον Ολυμπιακό να παίζει πιο επιθετικά και όχι τόσο φοβισμένα απέναντι στη Μπάγερν, όμως θα έπρεπε να δεχθεί και τις συνέπειες. Γιατί εάν ο Μαρτίνς έπαιζε στα ίσια και όχι αμυντικά απέναντι στους Βαυαρούς, τότε το πιθανότερο σενάριο θα ήταν να δει τον εξαιρετικό Ζοσέ Σα να μαζεύει περισσότερες από δύο φορές την μπάλα από τα δίχτυα του. Οι Πειραιώτες μόνο με θαύμα θα μπορούσαν να πάρουν κάτι θετικό από το Μόναχο και το χειρότερο θα ήταν μία βαριά ήττα. Μία ήττα με μικρό σκορ, ήταν από την αρχή ο στόχος τους και αυτό δεν αλλάζει.


Κάποιοι ίσως μπερδεύτηκαν από την ήττα της Μπάγερν με 5-1 από την Άιντραχτ και συνολικά από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πρωταθλήτρια Γερμανίας στην Bundesliga, ωστόσο μάλλον δεν έχουν ιδέα ποια είναι η απόσταση του ελληνικού πρωταθλήματος με το αντίστοιχο των Γερμανών. Καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να αντέξει τον ρυθμό που παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο και παρότι.... χαρακτηρίζονται αφελείς στο παιχνίδι τους και προβληματικοί στην άμυνά τους, έχουν παράλληλα την ποιότητα να βάζουν περισσότερα στην επίθεση.

Γι’ αυτό και ο συγκεκριμένος Ολυμπιακός και φυσικά όλες οι ομάδες που έχουμε δει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δεν θα είχαν σοβαρές πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα στο Μόναχο, εκτός και ήταν πάρα πολύ τυχεροί εκείνο το βράδυ. Οι αριθμοί άλλωστε δεν λένε ποτέ ψέματα και αυτό το καταλαβαίνει κανείς βλέποντας την περιβόητη φωτογραφία που κυκλοφορεί στα Social Media τις τελευταίες ώρες με τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Μπορούσε ο Ολυμπιακός να μη δώσει την μπάλα-κατοχή στους Γερμανούς ή θα μπορούσε να ανοιχτεί περισσότερο; Θα μπορούσε όντως, αλλά το 2-0 δεν θα ήταν το σκορ που θα βλέπαμε στον πίνακα στο τέλος...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα: "Ντου" της Νάπολι για Έλληνα άσο του Ολυμπιακού - Απίστευτο ποιος είναι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags