Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι "βλέπει" 8άδα - Σούπερ Βόβορας - Μπορεί καλύτερα ο Φριντέτ - Απόφαση-φωτιά Δημήτρη!
Μπάσκετ
| 2019-11-19 21:43:00

Έτσι "βλέπει" 8άδα - Σούπερ Βόβορας - Μπορεί καλύτερα ο Φριντέτ - Απόφαση-φωτιά Δημήτρη!

του Pick n' Scroll
Έτσι "βλέπει" 8άδα - Σούπερ Βόβορας - Μπορεί καλύτερα ο Φριντέτ - Απόφαση-φωτιά Δημήτρη!

"Έσβησε" μια ήττα. Ματσάρα από Καλάθη. Αυτός το "καθάρισε".

Ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική εμφάνιση για μεγάλο διάστημα και κατάφερε να "σβήσει" μία από τις κακές ήττες, που υπέστη στα παιχνίδια με Βιλερμπάν, Αρμάνι και Άλμπα. Νίκησε στην Λιθουανία τη Ζαλγκίρις με 86-85 και παραμένει για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης στην οκτάδα. Είναι άλλωστε πολύ νωρίς ακόμη για να καταδικάσει κάποιος μία ομάδα, για να ειπωθεί ότι μία ομάδα έχει αποκλειστεί από τώρα.

Ο Παναθηναϊκός στην τελική ευθεία του ματς έκανε τα εύκολα, δύσκολα, αλλά δεν την πάτησε. Και δεν έγινε αυτό, γιατί είχε χτίσει μία μεγάλη διαφορά μέσα στο ματς, καθώς ο Γιώργος Βόβορας έκανε πολύ καλή διαχείριση του ρόστερ, ο Καλάθης έκανε ματσάρα και οι Πράσινοι έπαιζαν με σούπερ αυτοπεποίθηση.

Η διαφορά έφτασε και τους 16 πόντους, αλλά η πάντα καλοκουρδισμένη Ζαλγκίρις αντέδρασε και έφτασε κοντά στην ανατροπή. Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει έτσι την μεγάλη εμφάνιση που έκανε για μεγάλο διάστημα και καπάρωσε έτσι τους δύο χρυσούς βαθμούς.

Ο Παπαγιάννης έδειξε το πολύ καλό του πρόσωπο, ο Παπαπέτρου σημείωσε το πιο καθοριστικό καλάθι του παιχνιδιού, ο Φριντέτ είχε καλές στιγμές, αλλά σίγουρα μπορεί να παίξει καλύτερα.

Ο Βόβορας πήρε εξαιρετικό βαθμό στο δεύτερό του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας και αν τα καταφέρει και στο ματς που ακολουθεί με την Μπάγερν, τότε έχει αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει. 

Πάντως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να ψάχνει για τον διάδοχο του Αργύρη Πεδουλάκη, ο Ρικ Πιτίνο είναι πάντα ο μεγάλος στόχος, αλλά βέβαια αν ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κερδίσει, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει... 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή ανατροπή στον ΠΑΟ - Αυτός είναι τώρα το φαβορί για τον πάγκο - Απίστευτη εξέλιξη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags