Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Βέρντε "θάμπωσε" τον Καρέρα
| 2019-12-07 22:05:00

Πάει τελείωσε! Αυτός δεν βγαίνει από την 11άδα της ΑΕΚ – Τρέλανε τον Καρέρα

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Πάει τελείωσε! Αυτός δεν βγαίνει από την 11άδα της ΑΕΚ – Τρέλανε τον Καρέρα

Ποιος Ολιβέιρα; Άλλος έπεισε τον Ιταλό τεχνικό.

Η ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που είδε ο κόσμος απέναντι σε Παναθηναϊκό, Άρη και ΟΦΗ.

Είχε αρχή, μέση και τέλος, ήξερε τί ήθελε μέσα στο γήπεδο και το κυριότερο ήταν ουσιαστική απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος ναι μεν παλεύει για τη σωτηρία του αλλά ήρθε στο ΟΑΚΑ ανεβασμένος, προερχόμενος από τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Στην αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες, αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Δικέφαλου αετού ήταν ο Νέλσον Ολιβέιρα. Κακά τα ψέμματα, ο Πορτογάλος ήταν αυτός που καθάρισε το ματς και έδιωξε το άγχος από τους συμπαίκτες του, ώστε να δούμε αυτό το επιβλητικό 5-0, το οποίο θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε εξάρα, αν ο Αλμπάνης στο 81' δεν αστοχούσε σε κενή εστία.

Ο παίκτης που δεδομένα κέρδισε τον νέο προπονητή της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος παρακολούθησε τη νέα ομάδα που θα κοουτσάρει από τις κερκίδες, ήταν ένας συμπατριώτης του. Ο λόγος για τον Ντανιέλε Βέρντε.

Ο Ιταλος εξτρέμ σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν κινητικότατος, με μεγάλη όρεξη και έψαξε το γκολ με πάθος. Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ήθελε να δείξει στον νέο τεχνικό. Στο 43' το σλάλομ που έκανε δεν του βγήκε! Ήθελε μια ανάσα παραπάνω, λίγη ψυχραιμία για να πλασάρει τον Μαλέρμπ και να πετύχει το γκολ της χρονιάς στη Super League και το πρώτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Απέτυχε στο πρώτο, κατάφερε το δεύτερο, με την προσπάθειά του να μη στερείται ομορφιάς. Γιατί ήθελε μαεστρία από τον 23χρονο μεσοεπιθετικό για να στείλει τη μπάλα στο δεξί γάμα, αφού πρώτα γλείψει το δοκάρι της κυανέρυθρης εστίας.

Ο Βέρντε με την εμφάνιση που έκανε δεδομένα έχει κερδίσει τον Καρέρα, ο οποίος όπως σας ενημέρωσε και το sportdog, θα δώσει ελευθερία στους επιθετικογενείς του ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags