Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Toν "σκότωσε" η τρελή "καψούρα" του Ολυμπιακού - Θέλει ψηλό ο Πιτίνο, βλέπει Αμίρ Τζόνσον!
Μπάσκετ
| 2019-12-13 23:53:00

Toν "σκότωσε" η τρελή "καψούρα" του Ολυμπιακού - Θέλει ψηλό ο Πιτίνο, βλέπει Αμίρ Τζόνσον!

του Pick n' Scroll
Toν "σκότωσε" η τρελή "καψούρα" του Ολυμπιακού - Θέλει ψηλό ο Πιτίνο, βλέπει Αμίρ Τζόνσον!

Διαχρονικός πόθος στο λιμάνι. "Φωνάζει" για μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη, που, όμως, δεν είχε για αυτόν ευτυχές τέλος. Επαιζε με μία πολύ πιο ποιοτική ομάδα, παρόλα αυτά μπόρεσε και όρθωσε χαρακτήρα, όντας ανταγωνιστικός μέχρι και την τελική ευθεία του ματς.

Δεν υπολόγιζε, όμως, στον Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικάνος, που χρόνια ολόκληρα ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ήταν εκείνος, που έκανε την ζημιά στον Παναθηναϊκό με τους απανωτούς πόντους του. Πήρε την κατάσταση στα χέρια του, όταν τα πράγματα έγιναν δύσκολα, και καθάρισε την μπουγάδα. Μάλιστα έβαλε και δύο μεγάλα σουτ με ταμπλό. Δεν ήταν, όμως, μόνο ο Ντιλέινι ο λόγος, που έχασαν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Υπήρχαν και άλλοι παράγοντες. Και δη το πρόβλημα στη φροντ-λάιν. Το πρόβλημα, που όλοι βλέπουν από το ξεκίνημα της χρονιάς. Αλλωστε και ο Ρικ Πιτίνο από τότε, που ανέλαβε, έχει επισημάνει το θέμα στη φροντ-λάιν. Και δεν είναι άγνωστο το ότι ο Αμερικάνος προπονητής και ο Παναθηναϊκός είναι στην αγορά. Και δεν θα αργήσει να γίνει κίνηση.

Πριν από κάποιο καιρό μάλιστα γράφτηκε το όνομα του NBAer, Αμίρ Τζόνσον, που έχει παίξει και στους Σέλτικς. Αλλά στη λίστα του Πιτίνο υπάρχουν και άλλα ονόματα και από το ΝΒΑ και από την Ευρώπη.

Αυτό, που προέχει, όμως, είναι η διαβολοβδομάδα. Και τα παιχνίδια με την Φενέρ στο ΟΑΚΑ και την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Το ιδανικό θα είναι δύο νίκες για το «τριφύλλι». Θα είναι, όμως, ικανοποιημένο και με μία. Αν χάσει και τα δύο ματς, τότε τα πράγματα, όπως ο καθείς καταλαβαίνει, δεν θα είναι καθόλου καλά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή Αγγελόπουλων που αλλάζει τα δεδομένα - Στη "μαύρη λίστα" ξένος άσος - Φεύγει άμεσα;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags