Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: "Μάνο μ@λ@κ@, έχεις καταλάβεις τι ομαδάρα έχουμε;" - Πόσο θεούλης είσαι ρε Ίνγκασον!
| 2019-12-19 23:04:00

"Μάνο μ@λ@κ@, έχεις καταλάβει τι ομαδάρα έχουμε;" - Πόσο θεούλης είσαι ρε Ίνγκασον!

του Μάνου Τσαλγατίδη
"Μάνο μ@λ@κ@, έχεις καταλάβει τι ομαδάρα έχουμε;" - Πόσο θεούλης είσαι ρε Ίνγκασον!

Θα το λέμε και στα εγγόνια μας. Φοβερός Ζίβκοβιτς, το γύρισε ο Ακπόμ.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: 50 αγώνες αήττητος έφτασε ο ΠΑΟΚ! Έχετε συνειδητοποιήσει όλοι πώς ο Δικέφαλος κάθε φορά που ανεβάζει το νούμερο στο αήττητο σερί γράφει ιστορία και εμείς το βλέπουμε όλο αυτό live; Θα έρθει κάποια στιγμή που μιλάμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας για τα όσα κάνουν οι "ασπρόμαυροι" τα τελευταία χρόνια. 

Ίσως φταίει η ταχύτητα που γίνονται όλα κάθε εβδομάδα και έπρεπε να μου πει, ένας φίλος μου σχεδόν βουρκωμένος: "Μάνο μ@λ@κ@, έχεις καταλάβεις τι ομαδάρα έχουμε; Όλα αυτά κάποτε θα λέμε ότι τα είδαμε να συμβαίνουν live". Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό στη Νέα Σμύρνη και παραμένει πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αλήθεια είναι πως ο Δικέφαλος στο πρώτο ημίχρονο αν και είχε την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε να δημιουργήσει ιδιαίτερα επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Αν θα μου μείνει κάτι από το πρώτο μέρος είναι ένα σουτ του Ντούγκλας και η φοβερή απόκρουση του Ζίβκοβιτς στο φάουλ του Αραμπούλι.

Ο Σέρβος είναι πραγματικά πολύ καλός τερματοφύλακας και όπως παραδέχεται και ο ίδιος αν παλαιότερα δούλευε όσο δουλεύει στον ΠΑΟΚ τώρα θα ήταν σε ένα αρκετά πιο μεγάλο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Ο Ζίβκοβιτς δείχνει πως έχει βρει τη φόρμα του και εμπνέει εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια, τόσο στους αμυντικούς του, όσο και στον Αμπέλ Φερέιρα.

Γενικότερα στο δεύτερο ημίχρονο οι "ασπρόμαυροι" πάτησαν γκάζι και είχαν και φάσεις, αλλά και όμορφους συνδυασμούς στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι άλλο που θέλω να τονίσω είναι το... πόσο Θεούλης είναι ο Ίνγκασον! Ο... Iceman όπως είναι το παρατσούκλι του σκόραρε στο Καραϊσκάκη και ούτε καν το πανηγύρισε, ενώ κόντρα στον Πανιώνιο το χάρηκε με την ψυχή του. Ο Ισλανδός έχει αποκτήσει πλέον αγωνιστικό ρυθμό και αποδεικνύει και μέσα στο χορτάρι πως πρόκειται για έναν στόπερ που έχει εξαιρετικά ποδοσφαιρικά προσόντα.

Ο Άκπομ βρήκε για δεύτερο σερί ματς δίχτυα και αυτό δείχνει πως πλέον γύρισε το... κουμπί του και η εμφάνιση του κόντρα στον Παναιτωλικό του έδωσε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση που χρειαζόταν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Διαρροή από Πρίγιοβιτς για Ολυμπιακό - Θα... τρελαθούν οι ΠΑΟΚτσήδες!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags