Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι πάει για 4άδα - Μυθικός Καλάθης - Έσπασε τα κοντέρ ο Μήτογλου - Μαγεία Πιτίνο με Τζόνσον!
| 2020-01-03 21:23:00

Έτσι πάει για 4άδα - Μυθικός Καλάθης - Έσπασε τα κοντέρ ο Μήτογλου - Μαγεία Πιτίνο με Τζόνσον!

του Pick n' Scroll
Έτσι πάει για 4άδα - Μυθικός Καλάθης - Έσπασε τα κοντέρ ο Μήτογλου - Μαγεία Πιτίνο με Τζόνσον!

Έστειλε ηχηρό μήνυμα. Σκάει και μεταγραφή. Όχι Μπάρτσα, Ρεάλ.

Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός ήταν στριμωγμένος μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και ήττες, πριν από λίγο έστειλε ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. 

Ο θρίαμβος στη Ρωσία επί της ΤΣΣΚΑ είναι διπλός και τριπλός για το "τριφύλλι" για τον επιπλέον λόγο ότι αυξάνει τις πιθανότητές του για είσοδο στην τετράδα.

Ο Νικ Καλάθης έκανε μυθική εμφάνιση. Πέτυχε 22 πόντους, μοίρασε 17 ασίστ και συν τοις άλλοις έβαλε το μεγάλο τρίποντο που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Ο Ντίνος Μήτογλου, όμως, ήταν εκείνος που έκανε παιχνίδι ζωής. Ο 23χρονος φόργουορντ έσπασε τα κοντέρ, καθώς έκανε τρομερό νταμπλ-νταμπλ με 25 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Γενικά ο Παναθηναϊκός πατούσε πολύ γερά στο παρκέ και δεν λύγισε, ακόμη και όταν στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού η ΤΣΣΚΑ έδειχνε να αγκαλιάζει τη νίκη.

Ο Ρικ Πιτίνο είχε άσο στο μανίκι, αφού για μεγάλο διάστημα άφησε στον πάγκο τον Ουέσλι Τζόνσον και τον έβαλε λίγο πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο και γενικά ήταν ουσιώδης στο μικρό χρονικό διάστημα που έπαιξε.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί στο 2020, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν προσβλέπει στο καλύτερο. Κάτι που σημαίνει ότι η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ δεν αναιρεί τη σκέψη μεταγραφής. Οι "πράσινοι" θα πάρουν παίκτη και μάλιστα δεν θα αργήσουν να το κάνουν αυτό.

Το βαθύτερο νόημα, πάντως, είναι ότι έκαναν βήμα για την τετράδα που είναι ένας από τους στόχους τους, καθώς στα πλέι-οφ καλό θα είναι να αποφύγουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης:

Ετοιμάζει τρελό deal ο Αλαφούζος - Έλληνας του ΠΑΟ γίνεται... Μπεργκ - Τρομερό παρασκήνιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags