Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τι μαέστρος είναι αυτός! - MVP του φετινού ΠΑΟΚ - Ξεκούραστη η ΑΕΚ λόγω... Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-07 23:36:00

Τι μαέστρος είναι αυτός! - MVP του φετινού ΠΑΟΚ - Ξεκούραστη η ΑΕΚ λόγω... Ολυμπιακού!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Τι μαέστρος είναι αυτός! - MVP του φετινού ΠΑΟΚ - Ξεκούραστη η ΑΕΚ λόγω... Ολυμπιακού!

Φοβερές πάσες, διαλύει τις άμυνες. Πετάει ο Πασχαλάκης.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως συνήλθε από το δυνατό χαστούκι στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη και επικράτησε εύκολα επί του ΟΦΗ με 0-3.

 Η αλήθεια είναι πως ο Δικέφαλος με την ποιότητά του, κατάφερε να κάνει εύκολη τη ζωή του κόντρα σε μία μαχητική ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ, που αποτελεί ένα από τα πιο ποδοσφαιρικά project στην Ελλάδα.

Τι είναι αυτός ο Μίσιτς ρε παιδάκι μου; Τι... μαέστρος είναι αυτός ο Κροάτης που όταν έφτανε στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Γενάρη γέμιζε το μάτι μόνο σε ελάχιστα άτομα;

Ο Μίσιτς είναι αναμφίβολα ο MVP του ΠΑΟΚ έως τώρα στη σεζόν. Πρόκειται για έναν πανέξυπνο ποδοσφαιριστή με εξαιρετική τεχνική και την δυνατότητα να ξεκλειδώνει-διαλύει τις αντίπαλες άμυνες με τις φοβερές του πάσες.

Ο Κροάτης έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί  ως 8αρι, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής-οργανωτής, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και πίσω από τον φορ, αφού οι επαφές του και οι μεταβιβάσεις του είναι καταπληκτικές. Έτσι, αποτελεί ένα πραγματικά μεγάλο όπλο στα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα. 

Ένας άλλος παίκτης που θα ήθελα να σταθώ είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που επέστρεψε (προσωρινά ή όχι θα φανεί στη συνέχεια) κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής πορτιέρο του Δικεφάλου έδειξε όποτε χρειάστηκε πως έχει αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα της σεζόν και πως η ψυχολογία του είναι σε υψηλά επίπεδα. 

Ο ΠΑΟΚ δείχνει πως... ξύπνησε. Βέβαια, αυτό θα φανεί κυρίως στο ντέρμπι με την ξεκούραστη ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη χωρίς αγώνα μέσα στη βδομάδα, αφού ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης γνωρίζοντας εδώ και αρκετό καιρό πως ΑΕΚ και Ολυμπιακός παίζουν σε Τρίπολη και Καλαμάτα, αποφάσισε να αναβάλλει το παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων".

Θα ορκιζόμουν πως είχε άπλετο χρόνο για να βγάλει ανακοίνωση τις προηγούμενες και να απαγορέψει τη μετακίνηση των φιλάθλων της μίας από τις δύο ομάδες.

Αλλά ναι ξέχασα... 

Ο Αυγενάκης ήταν απασχολημένος. Έπρεπε να κρυφτεί κάπου για να μην πάρει θέση για τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια αν το έκανε αυτό, θα έπρεπε να φερθεί κατά του Ολυμπιακού, που προσπαθεί να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα και μάλλον δεν του πήγαινε η καρδιά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Φερέιρα που θα "τρελάνει" την Τούμπα – Αυτόν πετάει εκτός, "κλείδωσε" θέση βασικού ο...
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags