Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Ο νέος Μιλιβόγεβιτς του Ολυμπιακό και το "μήνυμα" Ομάρ – Προβλημάτισε τον Μαρτίνς ο... Άρης!
| 2020-01-19 21:30:00

Ο νέος Μιλιβόγεβιτς του Ολυμπιακό και το "μήνυμα" Ομάρ – Προβλημάτισε τον Μαρτίνς ο... Άρης!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Ο νέος Μιλιβόγεβιτς του Ολυμπιακό και το "μήνυμα" Ομάρ – Προβλημάτισε τον Μαρτίνς ο... Άρης!

Η τρέλα που θυμίζει τον Σέρβο και η κακή μέρα των Σα-Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός με πειστική εμφάνιση και το... πόδι στο γκάζι από το πρώτο λεπτό, πήρε μία άνετη σχετικά νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Άρη στο Γ. Καραϊσκάκης με σκορ 4-2 και πολλούς πρωταγωνιστές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, που πανηγύρισε έξαλλα το 3-1 ενδεικτικό του άγχος που υπήρξε μετά την... επιστροφή των Κίτρινων στο ματς με το γκολ του Ρόουζ,  σαφώς και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, όμως μάλλον προβληματίστηκε κιόλας από το πόσο καλά δούλεψε το 4-3-3. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς, ο Προτογάλος προφανώς φοβήθηκε την αναμέτρηση και αποφάσισε να μην κατεβάσει την ομάδα του με το 4-4-2 και τους Σουντανί – Ελ Αραμπί στην επίθεση, αλλά γύρισε στο 4-3-3 με τους Καμαρά – Μπουχαλάκη και Γκιλιέρμε στη μεσαία γραμμή.

Επιθετικά οι Πειραιώτες «πετούσαν» φωτιές από τη μεσαία γραμμή και μπροστά και βάσει ευκαιριών θα μπορούσαν να είχαν βρει κι άλλα γκολ, όμως ανασταλτικά και έχοντας σε κακή μέρα τους Σεμέδο και Σα, δέχθηκαν πολλές φάσεις (έξι τελικές οι Θεσσαλονικείς στο ημίχρονο) και τρία γκολ, αν και το ένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Από εκεί και πέρα, φοβερό ματς έκανε ξανά ο Ελ Αραμπί που επιβεβαιώνει ότι είναι... εκτελεστής, όπως και ο Βαλμπουενά, ενώ ειδική μνεία αξίζει και πρέπει να γίνει στους Τσιμίκα και Ελαμπντελαουί, που ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας μπακ παρά τα όσα ακούγονται για το «φλερτ» με τη Νάπολι, τα 13+ εκατομμύρια ευρώ και τα δημοσιεύματα για... κλεισμένη μεταγραφή, έδειξε να μην έχει επηρεαστεί καθόλου. Έτρεχε ασταμάτητα, έβαζε τα πόδια του στη φωτιά και βοήθησε πάρα πολύ τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Δεν είναι και η πιο... φυσιολογική αντίδραση για ένα παιδί 23 χρονών, γύρω από το όνομά του οποίου γίνεται τεράστιος ντόρος και χορός εκατομμυρίων. Δεν είναι τυχαίο πως βλέποντας τον απόψε στο Γ. Καραϊσκάκης πολλοί θυμήθηκαν τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος το 2017 λίγες ώρες πριν υπογράψει στην Κρίσταλ Πάλας, κόντρα σε όσους του έλεγαν να μην αγωνιστεί στο ματς πρωταθλήματος με τη Βέροια καθώς υπήρχε κίνδυνος ένας τραυματισμός να χαλάσει το deal των 10+ εκατομμυρίων ευρώ, αυτός έπαιξε, έβαλε τα πόδια του στις λάσπες με κίνδυνο τραυματισμού και σκόραρε!

Εκτός του Τσιμίκα όμως, εξαιρετικός κόντρα στον Άρη ήταν και ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος για πολλούς μπορεί να... έπαιζε για τη μεταγραφή στην επόμενη ομάδα του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες και σχετικά δημοσιεύματα, ίσως ήθελε να στείλει και μήνυμα στη διοίκηση των Πειραιωτών. Ο Νορβηγός, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με κάποια ομάδα και όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του, επιθυμία του είναι να παραμείνει στο Λιμάνι. Αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, ίσως οι δύο πλευρές έρθουν σύντομα πιο κοντά, παρά την οικονομική διαφορά που παρουσιάστηκες στις πρώτες συζητήσεις. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στη Σούπερ Λιγκ – Κλείνει απίστευτη μεταγραφή ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό πριν το ντέρμπι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags