Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Καλάθης για NBA - Παράνοια με Παπαγιάννη - Φέρνει κι άλλο "θηρίο" ο Πιτίνο - Τι γίνεται με Ράουτινς
| 2020-01-24 23:40:00

Καλάθης για NBA - Παράνοια με Παπαγιάννη - Φέρνει κι άλλο "θηρίο" ο Πιτίνο - Τι γίνεται με Ράουτινς

του Pick n' Scroll
Καλάθης για NBA - Παράνοια με Παπαγιάννη - Φέρνει κι άλλο "θηρίο" ο Πιτίνο - Τι γίνεται με Ράουτινς

Σα να μην υπήρχε. Τέλειος Παπαπέτρου. Θέλει... Γούτεν. 

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο της Βιλερμπάν σαν να μην υπήρχε. Πήρε και διαφορές πάνω από 20 πόντους με τους Γάλλους να μειώνουν, αλλά να μην είναι ποτέ απειλητικοί. Οι νταμπλούχοι είχαν ρυθμό μετά το δεύτερο δεκάλεπτο και πάτησαν τους αντιπάλους τους, από τους οποίους είχαν χάσει στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Νικ Καλάθης ήταν από το...ΝΒΑ, καθώς τελείωσε το ματς με τον εκπληκτικό αριθμό των 17 ασίστ. Ο Παπαπέτρου προσέθεσε μία ακόμη σχεδόν τέλεια εμφάνιση στο ενεργητικό του, ο Ταϊρίς Ράις ήταν εκείνος, που μετά το 10' επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να αφήσει πίσω την Βιλερμπάν.

Το πιο εντυπωσιακό, όμως, ήταν η νέα πολύ καλή εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη, που έκανε ρεκόρ με τα 5 κοψίματα, που μοίρασε. Ο διεθνής σέντερ δείχνει τον τελευταίο καιρό το πολύ καλό του πρόσωπο, ενθουσιάζοντας τον κόσμο του Παναθηναϊκού και όχι μόνο. Παρόλα αυτά ο Ρικ Πιτίνο ψάχνει έναν ακόμη σέντερ, που να βοηθάει τον Παπαγιάννη. Εναν αθλητικό σέντερ σαν τον Κένι Γούτεν, που ήθελε αλλά τον πήραν οι Νιου Γιορκ Νικς.

Ακόμη και να μην πάρει σέντερ ο Παναθηναϊκός, θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει έναν ακόμη παίκτη για να δυναμώσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν σε φάιναλ-φορ, μετά από τόσα χρόνια απουσίας, και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσφέρει στον Πιτίνο ό, τι θέλει, ώστε ο στόχος να γίνει εφικτός.

Σε αντίθεση με όλα αυτά δεν ήταν και πάλι καλός ο Αντι Ράουτινς. Ο Πιτίνο πιστεύει πολύ τον Καναδό σουτέρ, μέχρι στιγμή, όμως, αυτός δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, αν και χρειάζεται χρόνο για να δείξει την αξία του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα ρίξει... βόμβα με παικταρά του ΝΒΑ ο Γιαννακόπουλος; "Να περιμένει η Θ.13 στο αεροδρόμιο"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags